Передплата 2024 ВЗ

Треба викинути з серця страх. Він - заразний

Цей тиждень буде найскладнішим за всю сучасну історію України. І прожити його треба гідно

Так, ніхто з нормальних людей не хоче війни. Але ми живемо поруч з Ордою, і якщо треба - приймемо виклик. Як робили це наші предки і як вже робили ми.

Треба викинути з серця страх. Він - заразний.

Ми - не здобич маніяка. Пам‘ятаймо, що ЗСУ переважає ворога силою духа і мотивацією. Та й чисельністю на цей момент.

Читайте такожМи опинилися на вістрі другої холодної війни

Так, є проблема з російськими ракетами, танками і авіацією. Але кожен день наші війська отримують нове і нове сучасне західне озброєння. Віримо в наших воїнів. Вони здатні зробити втрати ворога неприйнятно великими навіть для Кремля.

Путін має сили лише на бліцкриг. Ніякого Києва йому не взяти, бо тут нема 5 колони. Орда піде лише туди, де чекають колаборанти.

Тому СБУ, Нацгвардія і українські патріоти мають пильнувати ситуацію у великих містах та знищувати нечисть без вагань.

Читайте також: "Якщо якийсь «гіркін» спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попередження"

Трохи важче з владними політиками. Вони - слабка ланка в ланцюгу оборони. Мусимо контролювати їх дії і нагадувати слова Хемінгуея: «Є речі гірші за війну: боягузство гірше, зрада гірше, егоїзм гірше». І так, Оман (як і Ростов) - не гумовий.

Читайте також: Боягуз. Просто боягуз

І головне: історія вчить, що перемагає той, хто забезпечує єдність нації, її моральний дух і взаємопідтримку. Це - головне завдання для кожного в ці дні.

Джерело

Схожі новини