Передплата 2024 «Добра кухня»

Боягуз. Просто боягуз

Страх в Україні створює не Путін і не Байден

Страх створює мовчання влади, суперечливі та дивні заяви. Президент Зеленський зобов'язаний щовечора виходити в ефір, доповідати обстановку громадянам, заспокоювати не безглуздими "шашликами на травневі свята", а розповіддю про конкретні заходи держави щодо підготовки до кризи. Щовечора.

Два з половиною роки Зеленський обманював народ України заявами, що він має намір закінчити війну, що "війна закінчиться до кінця року", що він "погляне в очі Путіну".

Читайте також: Що відбувається? Чи розпочне Росія велику війну проти України

«Брехня президента очевидна кожному»

Я писав спочатку – це брехня, самообман, жодних ознак завершення війни не було, Путін не збирається звільняти Донбас та Крим добровільно. І тепер брехня президента очевидна кожному. І замість того, щоб визнати помилки та очолити опір нації, Зеленський ховається від своїх виборців, ховається від реальності. Ховається від армії, якій зараз потрібне додаткове фінансування, паливо, транспорт, зв'язок, тепловізори, безпілотники, снаряди.

Читайте також: CNN: українці занепокоєні чи впорається їх комік, який став президентом, із військовою загрозою

А прості люди переживають і страждають від невизначеності за своє майбутнє, за своїх дітей, тому що влада нездатна чітко озвучити, які будуть дії за різних сценаріїв, нездатна сказати, які ризики і що робити тим, хто не може воювати, у кого на руках близькі, майно, бізнес. Де ж відосіки?

Боягуз. Просто боягуз.

Джерело

Більше думок у рубриці «Блоги»

Схожі новини