Передплата 2024 «Добра кухня»

Брешуть так, що аж вуха в’януть

Про призначення голови САП

Обожнюю такі моменти, коли політики проявляють свій популізм та цинізм на повну. Ну, і брешуть так, що аж вуха в’януть.

Бо коли я читаю слова голови партії "Слуга народу", пані Олени Шуляк: "Саме наша політична команда забезпечила все необхідне для того, щоб ... Спеціалізована антикорупційна прокуратура ...була захищена від будь-яких посягань і мала твердий правовий фундамент", то відразу пригадую, як саме представники "Слуг народу" та їх партнери в комісії по відбору голови САП саботували та саботують призначення голови САП за вказівкою Володимира Зеленського.

Читайте також: Трубіцин пов'язаний з Єрмаком: деталі про "слугу"-хабарника

І Байден вже просив Зеленського не заважати обранню голови САП, і посли G-7 вже розчаровані тим, що конкурсна комісія з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) не проголосувала за кандидата з найбільшою кількістю балів. США та ЄС вимагають від влади не заважати вибору глави САП і розблокувати антикорупційні справи, але голову САП так і не обрано.

Цікаво, пані Шуляк вважає, що всі такі дурні та ніхто не пам'ятає завдяки кому зірвано обрання голови САП? Я вважав, що вона все ж умніша. Але саме такі заяви показують, що праві всі ті, хто називає #слуг саме #монозбродом. Бо такі зухвалі та брехливі слова не заслуговують на щось інше.

Джерело

Читайте також: Банкова збирається провалити конкурс на директора НАБУ через ОАСК

Схожі новини