Передплата 2024 ВЗ

Такі зібрання однодумців суттєво відрізняються від хаотичних мітингів

Як прихильники Порошенка зустрічали свого лідера

До аеропорту добратись було доволі складно: таксі на виклик годі було знайти. З п‘ятої спроби нам таки вдалось приїхати в Жуляни.

Людей вже було дуже багато: о 7:30 більш завбачливі вже розташовувалися ближче до головного екрану.

Одещина, Черкащини, Рівненщина, Львівщина - люди приїхали з усіх куточків України підтримати свободу вибору та основні принципи демократії.

Попри погоду, люди були з позитивним настроєм і налаштовані дуже рішуче. Попри те, одразу зазначу: це не бунт, не повстання, це демократичне право нації на мирне зібрання та відстоювання своїх інтересів. Але владу це неабияк налякало: неймовірна кількість людей у формі, засланні козачки-провокатори (яких швидко вилучили) - це все агонія ОП.

Люди чекали п‘ятого президента

Серед тих, хто прийшов підтримати, було дуже багато відомих людей.

Як тільки літак приземлився, ми одразу бачили на екрані стрім, що відбувається в аеропорту: спроба відібрати паспорт від Порошенка люди зустріли гучними викриками «Ганьба владі».

Зрештою Порошенка пропустили, він вийшов до людей. Переконана, що після закінчення своєї каденції Зеленський не зможе зібрати тисячі прихильників, які готові були б стояти і в сніг, і в дощову погоду, аби зустріти його як лідера.

Під час виступу в аеропорту до Порошенка підійшла пані Марина, і я чула, як вітали її люди. Така підтримка неабияк важлива в цей час.

Під судом, видається, було ще більше людей: з прапорами, також з позитивним настроєм і налаштовані дуже рішуче стояти таки до кінця. До перемоги.

Вже колись говорила, але ще раз зазначу: такі зібрання однодумців суттєво відрізняються від хаотичних мітингів. Власне тут головне настрій і надзвичайна взаємоввічливість.

Безглуздість звинувачень п‘ятого президента розуміють навіть самі працівники суду…Розуміють це українці, розуміє і світова спільнота.

Поки оголосили перерву, але люди не розходяться. Навпаки : нас стає більше. Підходять ще більше мешканців столиці.

Чекаємо, коли продовжать судове слухання…

Читайте також: "Ми починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил", - Порошенко

Схожі новини