Передплата 2024 «Добрий господар»

Грамотна промова президента. Вивірена і продумана до дрібниць

Про новорічне вітання Зеленського

Стіл, про який багато говорять

Це для вас, інтелектуали Фейсбуку, стіл з олів'є, холодцем, котлетами – тупо. Для простих людей цей стіл – найяскравіша асоціація з Новим роком. Прості люди купують червону ікру раз на рік – на Новорічні свята. Раз на рік вони йдуть в магазин і купують дешеве ігристе вино і багатозірковий коньяк-шмурдяк. Раз на рік, вони наїдаються так, що не можуть вилізти з-за столу. Тому стіл у новорічному зверненні президента – сакральний, бажаний, вистражданий та зрозумілий кожному символ достатку і надії, що в новому році всі столи будуть такі ж багаті. Новорічним столом піарники Зеленського прив'язали до президента позитивні емоції, які його виборець пов'язує із святковим застіллям - надію на краще, багатство, позитив.

Люди за столом

Вони дуже різні, і кожному призначається свій персонаж. Якщо за столом діти, якщо там герой війни Да Вінчі, то на підсвідомості хейт Зеленського – це і їх хейт. Тому піарники Зеленського захистили його дітьми, спортсменами, відомими, талановитими людьми.

Дебільні жарти і огидна ідея випити із сусідом

Сама ідея випити надзвичайно близька виборцям Зеленського. Загалом, це досить традиційна для сільської культури тема – випити, щоб помиритися. І вона дуже зрозуміла простим людям. Він такий же, як ви, милі, тупенькі, алкоголіки, каже Міша Подоляк, спльовуючи в біомасу з гелікоптера. Звичайно, ніхто з адресатів сакрального заклику випити, не задумується, що випити і помиритися можна тільки з тим сусідом, який ненароком випустив порося на твій город. А з сусідом, що хоче твоєї смерті, щоб заселитися в твою хату, випивка – ідея так собі.

Конкретика

Ви хочете конкретики, жалюгідні маловідсоткові задроти? А де її взяти, коли результатів немає, ту конкретику? Тому замість конкретики вже третій рік у нас плани. Молотим уявне зерно, виплавляємо сталь, будуємо дитсадки і школи. Все дітям, по методичці, так!

А гімн нам не треба. Міша Подоляк, мабуть, порахував, що не всім виборцям Зеленського він до душі. Нащо включати в промову президента України те, що роз'єднує? Краще про бухло, надої, спортсменів і позитивний позитив.

В общєм, справжній, народний президент.

Джерело

Схожі новини