Передплатити Підтримати

Як прокачати їжу, щоб було смачніше

Плов смакує з арахісом і курагою, борщ – з копченою грушею

Є такий стереотип, що чоловіки готують на профкухнях, а вдома пательню чіпають лише жінки. Я вже писав, що ніфіга то не правда. Просто більшість про це не розповідає. Типу, щоб не втратити статус мужика. Брєдовий підхід, от серйозно. По-перше, чоловіки, що готують, круті. По-друге, жінкам зносить дах, коли ти такий класний ріжеш м'ясо чи витискаєш лимонний сік на рибку — стратегія, що працює на 102%, траст мі. Головне, щоб лимон вам в око не бризнув, бо то вже буде не дуже сексі.

І от я вирішив спростувати всю ту маячню (що чоловіки вдома заходять на кухню лише для того, щоб поїсти) та влаштував опитування. Дізнався у чоловіків, що вони зазвичай готують. Отримав 623 відповіді, проаналізував та виписав топ-10. Ділюся інфою з вами і відразу пишу, як цю їжу прокачати, щоб було смачніше.

1. Смажене м'ясо/шашлик. Якщо смажите м'ясо, то зробіть до нього цибулевий конфітюр і охрінійте.

2. Плов. Киньте арахіс та нарізану курагу.

3. Яєчня. Тут нічого вигадувати не треба, просто готуйте на вершковому маслі і додайте свіжомелений перець.

4. Картопля смажена/печена. Печіть з часником, чебрецем та лимонним соком (за бажанням).

5. Риба. Якщо що, то скумбрія з апельсином (цедра+сік) та імбирем — топчик.

6. Курячі крильця. Їжте з соусом барбекю.

7. Паста. Порада: тунець, вино, петрушка, оливки — ван лав.

8. Рагу/запечені овочі. Все круто, лише додайте корінь селери.

9. Борщ. Вичавте туди квашений томат або киньте копчену грушу (їх продають бабусі на ринку) і поплачте.

10. Бутерброди. Зробіть сендвіч з темним хлібчиком, кислою капустою, шинкою та сиром.

Так що, мужики, хапайте пательні та підривайте свої кухні (не в буквальному сенсі, якщо що).

Джерело