Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бережіть білявок!

31 травня – Всесвітній день блондинок

Бережіть білявок!
Бережіть білявок!

Світлоголова частина людства 31 травня святкує Всесвітній день блондинок. Свято відносно молоде - біляві улюблениці справжніх джентльменів, повелительки гламуру та володарки ексклюзивної гіпержіночої логіки вперше відсвяткували свій день у 2006 році. Дата прижилася та стала чудовою нагодою привітати найжіночнішу частину прекрасної половини людства.

Справжня (не фарбована) блондинка, на думку вчених, - явище рідкісне, і, за їхніми підрахунками, вже до 2202 року блондинки остаточно зникнуть з лиця Землі. Тільки за останні 50 років кількість блондинів і блондинок скоротилася з 49 до 14 відсотків від загальної кількості жителів планети. Адже щоб дитина народилася блондином, в обох батьків повинне бути світле волосся. До того ж в країнах, де переважає темний колір волосся, населення неухильно зростає. А ось європейці, носії “білявого гена”, все частіше обмежуються однією дитиною. Остання людина зі світлим волоссям народиться, на думку вчених, у Фінляндії, де проживає найбільше світловолосих людей на душу населення.

Окрема категорія анекдотів - про блондинок. Виявляється, жарти про білявок мають під собою науково доведену основу. Колір і склад волосся несе в собі ознаки рівня інтелекту. Французькі фахівці провели дослідження за участі 2 тис. добровольців з різним соціальним статусом і рівнем інтелекту. Проаналізувавши склад їхнього волосся, вони довели, що цей показник пов’язаний з IQ. Люди, у складі волосся яких висока концентрація цинку і міді, зазвичай розумніші, ніж ті, у волоссі яких не вистачає цих елементів. Фахівці припустили, що ця закономірність пов’язана з раціоном. Продукти, багаті цинком і міддю, стимулюють роботу мозку, покращують пам’ять, стан кровоносних судин.

Також психологи підтверджують, що колір волосся жінки свідчить про рівень її інтелекту. Згідно з деякими теоріями, через ряд еволюційних особливостей блондинки отримали від природи більше зовнішньої привабливості і менше інтелекту, ніж, приміром, брюнетки. Звісно, це не стосується усіх жінок, приміром, фарбованих блондинок. І хтозна, можливо, ці теорії висувають саме брюнетки, адже в історії зустрічається чимало прикладів білявок, наділених гострим розумом.

І “на закуску” кілька анекдотів про білявок:

*****

Блондинка прийшла в автосалон і звертається до продавця:

- Доброго дня, я б хотіла придбати “Рено”...

- Модель?

- Ні, домогосподарка. Але за комплімент дякую!

*****

Білява дама-письменниця дискутує в поїзді з пастором про Святе Письмо.

- Але ви повинні визнати, – відбивається пастор, – що Бог створив чоловіка раніше, ніж жінку.

- Не заперечую, я і сама користуюся тим же методом: коли починаю серйозну річ, спочатку роблю чернетку!

*****

Чоловік сказав, що я розумниця, красуня! І не важливо... чий чоловік сказав!

*****

Дві блондинки сваряться:

- Не корч із себе леді! Ти навіть не знаєш свого родоводу, хто твої бабуся і прабабуся!

- Це правда, про мою бабусю говорять різне. Стверджують навіть, що моя бабуся - це ти!

*****

Підходжу до автостоянки і очам не вірю - молоденька блондинка заливає масло в двигун! Думаю: дожилися. Підходжу ближче - ні, усе гаразд, заливає масло в бачок омивача скла...

*****

Чоловіки! Сперечатися з блондинкою - все одно що намагатися втопити воду, спалити вогонь, закопати землю, зловити повітря. Тому давайте краще будемо тамувати спрагу, грітися біля вогню, любити землю і насолоджуватися життям!

Схожі новини