Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Путін усунув від посад людей, які гарантували йому успіхи сепаратистів

Декілька днів назад Путін усунув від посад людей, які гарантували йому успіхи сепаратистів не тільки на Донбасі, але й на Півдні України.

До середини липня ці стратеги вже мали з'єднати Крим з Придністров'ям. Але не так сталося, як гадалося. Кремль ніяк не чекав, що в Україні з'явиться боєздатна Армія. Так, вона народжується в муках і крові. Але вона є і отримує все нові перемоги.

Тому агресор перейшов до нової-старої тактики: він сіє брехню і паніку.

Через інтернет запускаються чутки про сотні вбитих українських бійців, про десяток збитих літаків, про зраду, про неминучу загибель цілих батальйонів.

На це клюють багато людей. Їх можна зрозуміти. Товстопузі паркетні генерали так довго крали і брехали, що людям важко повірити в зміни на краще. Новому керівництву МО та ГШ ще належить довго добиватися не тільки боєздатності війск, але й довіри населення.

Інша справа — політики. Не можу спокійно дивитися, як заради вузькопартійних інтересів та дешевих рейтингів вони сіють паніку і зневіру. "У нас нема Армії! Які там перемоги! Лише трупи! Відпускайте мужиків додому!!!"- волають вони.

Це — підло. Політика "поражения собственного правительства" імені большевиків- ленінців заради досягнення влади в 1917 році є вищою мірою цинізму і аморальності.

Всі, хто хоче допомогти нашій героїчній Армії — знайде як.

Бажано конкретно і без піару.

Решта мають закрити рота і не паплюжити тих, хто воює і працює на перемогу.

Схожі новини