Передплата 2024 «Добрий господар»

Усі йдуть на Майдан, а Блохін - на “йолку”...

Після четвергової гри з віденським “Рапідом” президент київського “Динамо” Ігор Суркіс обіцяв провести з головним тренером клубу Олегом Блохіним серйозну розмову. Очевидно, йтиметься про підсумки не найвдалішого для “біло-блакитних” футбольного сезону. Не виключено, хоч і малоймовірно, що Суркіс вирішить звільнити Блохіна з посади... Уболівальники щодо можливої відставки Блохіна не були одностайними. Але, впевнений, після його скандальної заяви з приводу київської ситуації значно побільшає тих, хто не хоче бачити Блохіна наставником великого українського клубу.
"Чому це все відбувається саме в Києві, а не в Донецьку або Дніпропетровську? — заявив Блохін про Євромайдан. — Як би там не було, життя триває, а зараз створюються проблеми для простих киян — у місто не можна виїхати. Це неправильно. Люди мають право відстоювати свою позицію. Але я як киянин не можу поїхати в центр міста, не можу повести на ялинку дітей... У кожного свої проблеми. У нас — гра з "Рапідом", у когось — Євромайдан”.
За дивним збігом, теза про “проблеми для простих киян”, до яких через Євромайдан начебто не можуть доїхати швидкі, пожежні, ремонтні бригади тощо, міститься у “темниках”, якими зараз активно оперують “регіонали”... Але я далекий від думки, що Олег Володимирович зробив свою заяву за чиєюсь підказкою. Ні, він і справді так думає, це саме його рівень “аналізу”... Власне, а чого ми дивуємося? Ніхто ж не забув, як Блохін був депутатом українського парламенту від КПУ... А хіба когось іще дивує, коли на прес-конференціях Олег Володимирович регулярно хамить журналістам? Багатьох (і мене в тому числі) шокувала свого часу втеча Блохіна з національної збірної. Запропонували контракт у клубі — і “поклав із прибором” на команду, якою начебто переймався... Зрештою, вийшло на добре, бо який Блохін насправді тренер, ми побачили в “Динамо”... Абсолютно ніякий.
“Це все”, Олеже Володимировичу, відбувається у столиці не тому, що десяткам тисяч людей подобається взимку ночувати на Майдані! Люди вийшли відстоювати свою Гідність, своє право жити в нормальній європейській державі... Ну хіба можна не розуміти настільки очевидних речей? Якщо справді нічого не тямите, поспілкуйтеся з голкіпером “Динамо” Олександром Шовковським. СаШо на Євромайдані був, і йому “це все” чомусь не заважає. Тому, очевидно, що він Громадянин, а Блохін — ні...

Схожі новини