Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кевін Костнер виселяє дружину з дому

Актор подав до суду. Переказав Крістін Баумґартнер 1,5 мільйона доларів — аби купила собі житло. А та не виїжджає…

Крістін Баумґартнер і Кевін Костнер. Цю пару роками вважали однією з найбільш стабільних в американському шоу-бізнесі... Фото hindustantimes.com
Крістін Баумґартнер і Кевін Костнер. Цю пару роками вважали однією з найбільш стабільних в американському шоу-бізнесі... Фото hindustantimes.com

За інформацією західних ЗМІ, зірка Голлівуду Кевін Костнер звернувся до суду: вимагає виселити його дружину Крістін Баумґартнер із будинку, в якому вони живуть. Жінка подала на розлучення, тож має виїхати з дому, який, за умовами шлюбного договору, належить Костнерові.

Згідно зі судовими документами, доступ до яких одержало видан­ня The Daily Mail, після того, як Ба­умґартнер подала на розлучення, вона мала 30 днів на те, аби виїхати з дому, що належить Костнеру. Де тепер мешкати­ме Крістін? Як стверджує чоловік, він пе­реказав дружині 1,45 мільйона доларів — аби та придбала собі нове житло. Але покидати будинок Баумґартнер чомусь не поспішає… На думку Костнера, у та­кий спосіб дружина прагне змусити його задовольнити її «надмірні фінансові ви­моги».

Про те, що 68-річний Кевін Костнер (дворазовий володар «Оскара», знімав­ся, зокрема, у фільмах «Водний світ», «Робін Гуд: Принц злодіїв», «Танці з вов­ками», також у серіалі «Єлоустоун») і його майже на 20 років молодша дружина Крістін Баумґартнер розлучаються, ста­ло відомо на початку травня 2023-го. По­дружжя прожило разом майже 19 років. На розлучення подала дружина, яка на­звала причиною розриву «непримирен­ні розбіжності». І це при тому, що цю пару роками вважали однією з найбільш ста­більних у американському шоу-бізнесі…

Перші повідомлення про проблеми у стосунках між Костнером і Баумґартнер з’явилися ще торік. Тоді Крістін буцімто висунула Кевіну ультиматум, вимагаючи відмовитися від участі в наступному се­зоні серіалу «Єлоустоун»… Як розповіло виданню People джерело, наближене до подружжя, причиною розпаду цього міц­ного шлюбу став… трудоголізм чоловіка. «Коли Кевін знімається, його немає по­руч, — зазначило джерело. — Відсутність чоловіка Крістін переживала важко, це робило її нещасною. Костнер „горить“ роботою, і немає жодних ознак того, що він зміниться. Його кар'єра на першому плані, порівняно з родиною».

Подейкують, знаменитий актор спо­чатку намагався піти назустріч побажан­ням дружини, обмежуючи кількість своїх знімальних днів. Іще 2020 року актор за­певняв, що його шлюб міцний як ніколи. «Під час пандемії наше партнерство зміц­нилося. Підтримуємо одне одного і дбає­мо про нашу сім'ю», — запевняв Костнер у розмові з People.

Хоча Баумґартнер і Костнер почали зу­стрічатися ще у 1990-х, подружжям стали лише 2004 року. Пізніше Костнер розпо­вів: довго не одружувався з Крістін, бо та хотіла спільну дитину. А у нього вже було четверо дітей від попередніх стосун­ків… Зараз Баумґартнер і Костнер мають трьох спільних дітей — 15-річного Кейде­на, 14-річного Гейза і 12-річну Ґрейс.