Передплата 2024 «Добрий господар»

«У Каліфорнії приємна погода, а ми не любимо снігу»

Український актор Дмитро Ступка з родиною перебрався до США

Український актор Дмитро Ступка (онук знаменитого майстра сцени та екрана Богдана Ступки) понад п’ять місяців тому переїхав до США – з дружиною Поліною і донькою Богданою. Там, за словами Поліни, сім’ї подобається клімат, і є кращі можливості, тож Дмитро й Поліна не виключають, що залишаться за океаном.

«Ми дуже любимо Америку і хотіли побути тут до­вше. Приємна погода, а ми не любимо снігу. Плюс тут можна знайти натхнення до роботи та пройти кілька майстер-класів», – каже Поліна Логунова. Ро­дина оселилася у тихому районі Лос-Анджелеса і вже віддала доньку до місцевого дитсадка. «Донька вже чудово говорить англійською, що мене дуже радує», – коментує “плюси” перебування у Штатах дружина Дмитра Ступки.

Також Поліна розповіла, чим вони з Дмитром за­ймаються за океаном. Логунова, яка є стилісткою за­чісок, веде бізнес-марафони і займається продажем косметики, в Америці продовжує вести свій бізнес. «В Україні зараз ведемо роботу віддалено. Я прохо­джу навчання за своїми професіями та зустрічаюся з різними цікавими людьми, – розповіла Логунова. – Контролювати бізнес нам вдалося, моя команда ді­вчаток чудово справляється. І я їм вдячна, що вони підлаштувалися під мій час».

А як щодо того, аби залишитися в Америці назо­всім?

«Щодо постійного місця проживання – були такі думки, – зізнається Поліна Логунова. – Але у нас багато чого залишилося в Україні, тож якщо ухвали­мо рішення отримати документи для проживання, то доведеться часто перетинати океан. Думаю, Діма приїде в Україну раніше, у нього попереду проєкти та зйомки. Я ж наразі залишуся тут, перечекаю зиму, а там побачимо».

Іще влітку ЗМІ облетіла звістка про те, що ця зір­кова пара була на межі розлучення. І причиною були начебто малі заробітки Дмитра. За його словами, він робив усе можливе, аби забезпечити родину. Пра­цював на трьох роботах: вів ранкове шоу, викладав студентам Університету культури і мистецтв, а вечо­рами грав у Київському драматичному театрі Івана Франка. Через напружений графік лягав спати після 12-ї години ночі, а прокидався о 5-й ранку, і все одно заробляв мало...

Дмитро казав, що деякі українські телеканали його не запрошують. (Після скандалу через неко­ректне висловлювання про трансгендерів Дмитро Ступка торік був змушений звільнитися з одного із телеканалів). «Напевно, мене не запрошують тому, що я дуже дорогий, – скаржився Дмитро Ступка. – Вони за один день хочуть зняти неосяжне – купа пе­ревдягань, сцен з різних серій. І потім пропонують п’ять-шість тисяч гривень за день. Я живу в тій країні, де мені не дозволяють більше заробляти. Працюючи на трьох роботах, треба або трохи живіт прикрутити і не їсти того, що іноді хочеться, і жити на ті гроші, що є, або я не знаю, що робити»…

Читайте також: Будинок... надрукували на 3D-принтері

Схожі новини