Передплата 2024 ВЗ

Знімати стреси британській королеві допомагають нові песики

Вік, стать, клички цуценят тримають у секреті

На тлі «расистського» скандалу у сімействі британської королеви Єлизавети І І і хвороби її чоловіка Філіпа, герцога Единбурзького, Її Величність отримала цими днями приємну новину: їй подарували двох цуценят улюбленої породи вельш-коргі-пемброк. Про це, із посиланням на перевірене джерело, повідомило видання The Sun.

Клички нових улюбленців королеви тримають у секреті. Не розголошують ні їхню стать, ні вік. Особливість цих собак (попередня коргі померла три роки тому) у тому, що вони не є нащадками собаки Сьюзан, яку у далекому 1944-му подару­вали юній принцесі Єлизаветі на її повно­ліття.

Королівські хронікери кажуть, що за своє довге життя Її Величність мала біля тридцяти песиків породи коргі і доргі (гі­брид такси і коргі). Єлизавета І І так по­любила їх, що не побоялася 30 років тому розводити у різні кути вісьмох своїх ви­хованців, які влаштували між собою гриз­ню. Після цієї миротворчої місії королеві наклали три шви…

Шість років тому королева Великої Британії розповіла, що більше не заво­дитиме коргі, оскільки боїться за їхнє майбутнє у разі своєї смерті. Але нині, як бачимо, взяла свої слова назад.

Схожі новини