Передплата 2024 ВЗ

На кордоні України з Польщею заблокували проїзд – страйкують польські митники

  • 15.06.2016, 12:08
  • 4 362

Страйкують у пункті пропуску Рава-Руська-Гребенне, напруження спостерігається також по всій польській ділянці

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич повідомив, що в пункті пропуску Рава-Руська—Гребенне польські громадяни заблокували проїзд.

За даними Державної прикордонної служби України—Західний кордон, страйкують польські митники. Про причини страйку поки що не повідомляється. Тому, зокрема, вчора ввечері прикордонники рекомендували уникати перетину пункту пропуску "Рава-Руська". Тим часом, люди, які стоять у черзі, просять відкрити на нейтральній території ворота для розвороту.

У коментарі 5.ua, заступник прес-секретаря Держприкордонслужби України—Західний кордон Роман Стахів розповів, що "українські пункти перетину працюють ритмічно", а наявні скупчення транспорту на кордоні з боку України — "це запитання до суміжної сторони". "Ми не можемо прийняти більше машин, ніж пропускає польська сторона", — наголосив він.

Стахів також додав, що скупчення машин спостерігається не тільки у пункті пропуску "Рава-Руська", а й "по всій польській ділянці".

Як інформує ДПС, черги перед пунктами пропуску із сусідніми державами станом на 08:00 15 червня спостерігаються на кордоні з республікою Польща, а саме: "Ягодин авто" — 370, "Угринів" — 350, "Краковець" — 250, "Шегині" — 250, "Рава-Руська" — 200, "Грушів" — 200, "Устилуг" — 170, "Смільниця" —30.

Джерело: 5 канал.

Схожі новини