Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Як Потап заочно в Тероборону записався…

Бо 7 місяців в Іспанії давав благодійні концерти та вів активну оборону у соціальних мережах

Потап. Фото з мережі
Потап. Фото з мережі

Багато зірок шоубізнесу з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну взяли до рук зброю і пішли захищати Батьківщину. Серед них Тарас Тополя, Сашко Положинський, Дмитро Лінартович, Фагот, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, режисер Олег Сенцов, актори Олег Щербина, Олексій Тритенко та багато інших знаменитостей. Однак є такі, хто або ще до війни, або у перший день повномасштабного вторгнення «чухнули» за кордон, і там відсиджувалися, як-то кажуть, до ліпших часів. Як-от, до прикладу, відомий український репер Потап.

Цілих 7 місяців про Олексія Потапенка його шанувальники дізнавалися хіба що зі соцмереж його дружини Насті Каменських. З її сторінок у соцмережах місяць тому стало відомо, що її чоловік «насправді не ховається від війни, а лікує параліч лицьового нерва».

Можливо, лікує. Але ж не всі 7 місяців! Шанувальники його таланту були шоковані, що, поки українські хлопці і дівчата мужньо відбивають рашистів, гинуть на передовій за волю і незалежність України, або записуються в Тероборону і патрулюють міста і вулиці, Потапенко відсиджується в Іспанії, куди виїхав разом з Каменських і двома їхніми мамами за тиждень до 24 лютого. І все це породило хвилю хейту в соцмережах. Користувачі мережі неодноразово висловлювали своє розчарування поведінкою Потапа в такий непростий час.

Як сніг посеред літа раптом з’являється новина про те, що через 7 місяців Потап повернувся в Україну! За словами деяких дописувачів у соцмережах, репер повернувся додому лише тому, що на одному з телеканалів має стартувати проєкт «Голос країни», тренером у якому він працює.

А Потап усі звинувачення відкидає, мовляв, і на фронт хотів піти, і навіть про це рішення повідомив своєму батькові. Це що, татусевий синок? Чому не дружині (першій чи другій. — Г.Я.), а таткові?

В одному з останніх інтерв'ю 41-річний Потапенко розповів, що перебуває у лавах Тероборони. Заочно! От тільки не пояснив — у лавах Тероборони якої країни, адже 7 місяців перебував в Іспанії. За його словами, він начебто і рвався на фронт, але саме батько сказав йому
для початку записатися до Тероборони.

«Я сказав батькові: „Хочу їхати, хочу на фронт, на передову“. А він каже: „У тероборону запишись для початку“. Я кажу: „Запиши мене в тероборону“. Так я записався в тероборону заочно і вирішив, що буду робити далі те, що вмію. Доносити все про Україну». От тільки не сказав, що саме він буде «доносити про Україну», якщо 7 місяців тут не був і не знає, що насправді у ній робиться. За кордоном Потап, як випливає з інтерв'ю, він організовував благодійні концерти та вів активну оборону у соціальних мережах.

Так, оборонятися у соцмережах — це не на передовій відвойовувати сантиметр за сантиметром української землі… І от цікаво — коли Потапа нагородять за цю оборону орденом?

Реакція соціальних мереж

Схожі новини