Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Прив’язали до стовпа скотчем... Бо хотіли обікрасти пасажирів у маршрутці

Чи дієвими є такі методи “виховання”?

Кількох дівчат, які намагалися обікрасти пасажирів у маршрутці, очевидці вивели з автобуса на вулицю. Прив’язали до стовпа та розмалювали обличчя зеленкою... Подія сталася у районі Галицького перехрестя.

За часи війни у місті Лева такий випадок трапився уже не вперше. Декілька днів тому у такий самий спосіб покарали чоловіка за крадіжку з продуктового магазину. Його прив’язали скотчем до дерева біля площі Кропивницького. “Його виявили самі громадяни і прив’язали. Приїхали працівники поліції, відв’язали, встановили його особу. Це мешканець Нововолинська, який раніше вже був неодноразово судимий за крадіжки, - повідомили в обласній поліції. - Вирішується питання правової кваліфікації події”.

Але чи такі методи “виховання” є дієвими?

Щодо дівчат з маршрутки, на місце події також виїхали правоохоронці. Особи встановлені. Проводиться перевірка. Про це журналістці “ВЗ” повідомили у правоохоронних органах.

Натомість соцмережі вибухнули гнівними коментарями:

  • «Цих злодіїв між “Трьома слонами” та колією цілий табір стоїть. Там живуть в халабудах. В місто постійно їздять красти в людей. Тепер коли багато переселенців, то у них жнива...”, - обурюється пан Володимир.
  • “Цих прив’язали, а блогерку відпустили?” - запитували інші дописувачі.
  • “Скільки злості, люди, схаменіться!” - зауважив хтось із користувачів соцмереж.

Минулого тижня у Львові “відзначилися” блогери-малолітки з Києва та Дніпра, які викрали дві пляшки пива з холодильника у магазині, що на вулиці Івана Франка. З початку російсько-української війни у Львові заборонено продавати алкоголь.

Відео крадіжки виклали у соцмережі. У мережі “Insta героїня”, яка цупила пиво, відома як “Тішина”. Правоохоронці провели виховну бесіду з так званими блогерами. Попросили їх поїхати з міста. Власники квартири, яку вони орендували у місті Лева, їх вигнали.

Блогери публічно вибачились. Дівчина навіть помила під’їзд у будинку, де вони орендували житло. Щоправда, у щирість цих вибачень львів’яни не повірили…

Читайте також: У Києві та на Дніпровщині затримано російських диверсантів

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень