Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"По який бік фронту ви знаходитесь, пане Богдане?". Члени родин героїв Небесної сотні звернулися до керівника ОПУ

Рідні загиблих Героїв Небесної сотні під час Революції Гідності обурилися заявами глави Офісу президента Андрія Богдана, який вважає, «що боротьба проти сепаратистів – це «передвиборний піар».

Про це йдеться на сторінці громадської організації «Небесна Сотня» у Facebook.

Родичі загиблих вважають, що «Клюєв — це не просто сепаратист». «Це злочинець, який має сидіти на лаві підсудних разом з Януковичем за страшні злочини проти народу України. Клюєв і такі як він зрадили свою Батьківщину, принесли в Україну війну і смерть. І це — очевидні речі, що не потребують ні доказів, ні обговорень», — йдеться на сторінці у соцмережі.

Представники громадської організації «Небесна Сотня» заявили, що можуть прийти до нового офісу Богдана, щоб подивитися в його очі, «Але ви свої навряд чи зможете підняти і подивитися в наші», — написали родичи загиблих на Майдані.

«Ми можемо з вами поїхати до госпіталів, куди досі доставляють наших поранених бійців з фронту. Подивіться в їхні очі. По який бік фронту ви знаходитесь, пане Богдане?», — запитують люди.

Родичі загиблих написали, що ніколи не змиряться з тим, «щоб убивці, відсидівши п’ять років у Москві, тепер повернулися до України і називалися народними депутатами». «Це плювок в очі народу! Це цинічне знущання над народною пам’яттю», — йдеться у заяві.
«І запам’ятайте пане Богдане, Майдан виносив всіх ворогів України. Не робіть так, щоб виніс і вас.
Слава Україні! Смерть ворогам!», — попередили рідні Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, вчора, 3 липня, голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що за протестами проти Шарія і Клюєва, які відбулися на Майдані Незалежності, стоїть команда Порошенка.

Схожі новини