Передплата 2024 ВЗ

Попередні результати виборів

  • 26.10.2015, 10:37
  • 7 961

У Хмельницькому до другого туру проходять Симчишин і в.о мера Чернилевський, в Одесі лідирує чинний мер, а в Черкасах — Одарич та представник "Батьківщини".

У Хмельницькому до другого туру проходять "свободівець" Симчишин і в.о мера Чернилевський.

До другого туру виборів міського голови Хмельницького проходять нинішній депутат Хмельницької міської ради від ВО “Свобода” Олександр Симчишин і діючий виконувач обов’язків мера, секретар міської ради Костянтин Чернилевський.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили у штабі кандидата в мери Чернилевського та підтвердили у штабі кандидата Симчишина.

Так, за паралельним підрахунком протоколів з мокрими печатками штаба Чернилевського, перше місце на голосуванні 25 жовтня отримує Симчишин, за якого проголосувало 21126 хмельничан. Друге місце посідає Чернилевський з 20765 голосів.

Третє місце у кандидата від БПП “Солідарність” Сергія Мандзія — 13989 голосів, четверте у висуванця від “Батьківщини” Олега Лукашука - 12749 голосів.

У коментарі УНІАН заступник голови Хмельницької міської виборчої комісії Віталій Швед також сказав, що в лідерах на посаду мера перебувають Симчишин і Чернилевський. Наразі комісія продовжує приймати протоколи з ДВК.

На виборах в Одесі після обробки 25% бюлетенів лідирує чинний мер

Труханов набирає 51,5% виборців, Саша Боровик - 23,7%, Едуард Гурвіц - 7,7%, Сергій Ківалов, який заявляв про зняття своєї кандидатури з виборів, - 5,1%.

На виборах міського голови Одеси за результатами обробки 25% бюлетенів лідирує чинний мер Геннадій Труханов.

Як повідомили УНІАН спостерігачі, Труханов набирає 51,5% виборців, Саша Боровик - 23,7%, Едуард Гурвіц - 7,7%, Сергій Ківалов, який заявляв про зняття своєї кандидатури з виборів, - 5,1%.

Також підрахунок 25% бюлетенів показує, що до Одеської міської ради проходять партії: «Довіряй справам» (31,7%), БПП «Солідарність» (15,3%), «Опозиційний блок» (13,7%), «Українська морська партія Сергія Ківалова». «Батьківщина» і «Самопоміч» поки що набирають менш як 5% голосів.

У Черкасах у другий тур на виборах мера проходять діючий мер міста Сергій Одарич та представник ВО «Батьківщини» Анатолій Бондаренко.

Такі дані паралельного підрахунку свого штабу голосів сьогодні оприлюднив у на своїй сторінці у мережі Фейсбук лідер Партії Вільних демократів, міський голова Черкас Одарич.

Згідно цих даних, за Одарича проголосувало 22,7% виборців, за висуванця від ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка - 11,6%, за висуванця від УКРОПу Андрія Бортника - 10,1%.

За даними штабу іншого кандидата, висуванця БПП «Солідарність», секретаря Черкаської міськради Олександра Радуцького, діючий мер Черкас Одарич отримав 20,8% голосів виборців, Радуцький — 11,78%, Бондаренко- 11,3%.

В той же час за даними паралельного підрахунку Партії вільних демократів, Партія вільних демократів отримала 14,1% голосів, БПП «Солідарність» - 11,1%, «Батьківщина» 10,5% і партія «Черкащани» - 9,7%. Більше 5% голосів здобули ВО «Свобода» (8,2%), «Самопоміч» (7,9%), УКРОП (7,6%) та Радикальна партія Ляшка (5,3%).

Станом на ранок 26 жовтня попередні дані від Черкаської міської виборчої комісії ще не оприлюднено. Прийом бюлетенів із дільниць у МВК проходить спокійно. Всього у голосуванні в Черкасах взяли участь 86 060 мешканців.

"Опозиційний блок" та кандидат цієї політсили на посаду голови міста отримують більшість на місцевих виборах у Слов'янську Донецької області.

За попереднім підрахунком голосів, у кандидата "Опозиційного блоку" Вадима Ляха понад 52% голосів. Про це з посиланням на голову міської виборчої комісії Слов'янська повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Лідирує Вадим Лях, він набрав 52,6% голосів. За партіями лідирує" Опозиційний блок "(до міськради — "24"), який набрав 52,1%, — повідомила Антоніна Шумакова.

Водночас нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко спростував інформацію про скасування виборів у Лисичанську та загрозу їх скасування по Сєвєродонецьку на Луганщині.

У Сєвєродонецьку, за його даними, вже опрацювали 2/3 бюлетенів: "38% "Опозиційний блок", 22% "Наш край", 10% БПП, 9,2% "Об'єднання "Самопоміч".

Чинний мер Андрій Абрамченко Ізмаїла перемагає на виборах міського голови Ізмаїла з величезним відривом від конкурентів.

Про це повідомляє Еспресо. TV з посиланням на кореспондента інформагентства "Траса Е-95".

За результатами обробки 35% бюлетенів Абрамченко лідирує з результатом понад 95% голосів.

Решта 5% розподілилися між власником заводу "Бессарабія В" Дмитром Шідеревим і головним моржем Придунав'я Іваном Папушенко.

У Ізмаїльську міськраду, за попередніми даними, проходять лише три партії: Блок Петра Порошенка "Солідарність", Опозиційний Блок і "Батьківщина". Причому БПП набирає близько 50% голосів.

Мішель Терещенко стане мером Глухова.

За попередніми результатами, на виборах мера в місті Глухів у Сумській області з суттєвим відривом лідирує нащадок відомої династії українських меценатів-цукровиків Терещенків Мішель Терещенко.

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на повідомлення Ганни Гопко у Facebook.

"Згідно з попередніми результатами підрахунку голосів на 18 виборчих дільницях у м. Глухові, Мішель Терещенко впевнено лідирує з результатом — 64,58 % (8414 чол.). Юрій Бурлака — 31,21 (4067 чол.). Явка становила — 53,57% (13027 чол.). Чекаємо лише довезення протоколів до ТВК, щось повільно везуть", - написала Гопко.

У Житомирі до другого туру пройшли висуванці від "БПП" та "Батьківщини".

До другого туру виборів міського голови Житомира проходять кандидат від "Блока Петра Порошенко — "Солідарність" Сергій Сухомлин і діюча виконувач обов’язків мера, секретар міської ради Любов Цимбалюк з партії "Батьківщина".

Про це УНІАН повідомили у штабі кандидата в мери Цимбалюк та підтвердили у штабі кандидата Сухомлина.

Так, згідно з паралельним підрахунком протоколів з мокрими печатками штабу Цимбалюк, перше місце на голосуванні 25 жовтня отримує Сухомлин, за якого проголосувало 21 тис. 38 виборців або 26,24% житомирян. Друге місце посідає Цимбалюк з 18 тис. 580 голосів (24,42%).

Наразі комісія продовжує приймати протоколи з ДВК.

В Ужгороді у другий тур на виборах міського голови проходять Андріїв та Ратушняк

В Ужгороді, за попередніми даними, у другий тур на виборах на посаду міського голови проходять висуванець партії "Відродження" Богдан Андріїв та самовисуванець Сергій Ратушняк.

Як передає УНІАН, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова закарпатського обласного відділення Комітету виборців України Дмитро Тужанський.

За його словами, за попередніми даними Комітету виборців України, секретар Ужгородської міської ради Андріїв поки що набирає найбільшу кількість голосів - в межах 19-21%.

Друге місце наразі посідає екс-мер Ужгорода Ратушняк, за попередніми даними, за нього проголосували 13% виборців.

Далі, за даними Тужанського, з приблизно рівною кількістю набраних голосів, йдуть три кандидати: Михайло Качур («БПП «Солідарність»), Володимир Чубірко (самовисуванець) та Михайло Чурило (ПП «Патріот»). «Між ними невелика різниця, в межах відсотка», - уточнив представник КВУ.

До другого туру на виборах мера Дніпропетровська виходять Вілкул та Філатов — паралельний підрахунок.

За результатами паралельного підрахунку 98% голосів на виборах міського голови Дніпропетровська, у другий тур виборів виходять народні депутати України Олександр Вілкул («Опозиційний блок») та Борис Філатов («УКРОП»).

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив виконавчий директор Дніпропетровської обласної організації Комітету виборців України Станіслав Жолудєв.

За його словами, попередньо, Вілкул набирає 37% голосів, Філатов — 35%.

Також 5-відсотковий бар’єр на виборах до Дніпропетровської міськради долають партії «Опозиційний блок» (30%), «УКРОП» (25%), «Громадська сила» (8,8%), БПП «Солідарність», (7,4%), «Самопоміч»(5,9%).

Жолудєв зазначив, що в Кривому Розі безперечним лідером на виборах є чинний мер Юрій Вілкул.

«Ситуація поки незрозуміла, можливо, в цьому місті не знадобиться другий тур», - повідомив Жолудєв.

Серед партій, які потрапляють до Криворізької міської ради, є «Опозиційний блок» (40%), «УКРОП» (12%), «Самопоміч» (10%), БПП» Солідарність» (8%), Радикальна партія Олега Ляшка (7%), «Батьківщина» (7%), «Сила людей» (5%).

У третьому за населенням місті області Дніпродзержинську у другому турі зустрінуться представники БПП «Солідарність» Андрій Білоусов (33%) та «УКРОПА» Євген Найда (14%). У другий тур виборів мера у Павлограді виходять Анатолій Вершина («Опозиційний блок») та Євген Терехов («УКРОП»).

За словами Жолудєва, у місті Жовті Води переможцем мерських виборів уже в першому турі став представник партії «УКРОП» Володимир Абрамов, який набрав майже 49% голосів виборців.

Схожі новини