Передплата 2024 «Добра кухня»

У черговому «гуманітарному конвої» привезли запасні частини до техніки?

  • 16.05.2015, 14:22
  • 1 022

Загалом до Луганська прибуло 39 вантажівок із російськими номерами і з написами «Гуманітарна допомога з Росії»

Загалом до Луганська прибуло 39 вантажівок із російськими номерами і з написами «Гуманітарна допомога з Росії». Бойовики визнали, що в черговому незаконному «гуманітарному конвої» з Росії їм доставили запасні частини до техніки.

Про такий вміст трьох вантажівок зі складу «конвою», що прибули до так званого «міністерства надзвичайних ситуацій» угруповання «ЛНР» у Луганськ, повідомив того дня спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні представник складу сепаратистів, де їх розвантажували, повідомляє «Радіо Свобода».

Загалом до Луганська прибуло 39 вантажівок із російськими номерами і з написами «Гуманітарна допомога з Росії». В решті машин, крім перших трьох, за словами сепаратистів, були борошно, пшениця, соняшникова олія і крупи, але спостерігачі не мали змоги пересвідчитися в цьому.

Українські прикордонники і митники, які чергують у «Донецьку» й «Матвеєву Кургані» для оформлення гуманітарної допомоги в Росії, змушені відмовлятися від такого оформлення через те, що жоден із російських «гуманітарних конвоїв» до захоплених сепаратистами частин Донбасу не був законним.

Джерело. УНІАН

Схожі новини