Передплата 2024 «Добра кухня»

Криза в Україні триватиме до весни 2015 року

Астролог ще торік прогнозувала: 18-20 лютого країну буде "штормити"

Напередодні 2014 року у “ВЗ” вийшло інтерв’ю з астрологом Лією Адамчук. Жінка спрогнозувала: “2014 рік стане певним продовженням неспокійного 2013-го. Розгорнуть діяльність “закулісні” політики, будуть різноманітні хвилювання, боротьба за владу і незалежність, відставки та усунення з посад, скандали і конфронтації”. Але найбільшу увагу, особливо у ці дні, привертає таке пророцтво: “Для України найбільш напруженим буде кінець лютого, 18-20 числа. У цей час повинні відбутися кардинальні соціальні зміни”.

- У грудні знала: Майдан так швидко не розійдеться, хоча мало хто у це вірив, — каже пані Лія. — Буде ще два кризові періоди — 21 травня і 22 листопада. У ці дні українці будуть шукати виходу із нестандартних ситуацій. Попереджала, що Україні слід чекати обману з боку сусідів.

— Коли вирішиться політична криза в країні?

— Просвітлення треба чекати аж навесні 2015 року.

— Це якось пов’язано з президентськими виборами?

— Не можу сказати.

— Пророкували, що у Юлії Тимошенко справи налагодяться лише у другій половині року.

— Так, можливо, до кінця 2014 р.

її випустять з в’язниці.

— А у Кличка, за вашими прогнозами, зараз мають відбуватися “великі, можливо, неочікувані зміни в особистому житті та кар’єрі. Проте особливо напруженим буде для нього листопад — це у плані здоров’я і роботи”.

— Не бачу, що у його житті будуть якісь позитивні зміни цього року...

— Олегу Тягнибоку ви провіщали у грудневому інтерв’ю “великі зміни у кар’єрі, можливо, навіть у кращий бік, особ­ливо у квітні”, що “до кінця 2014 року у нього все налагодиться, ситуація несподівано зміниться на його користь. Крім того, налагодиться особисте життя”.

— Політика у Тягнибока зараз на другому місці. На першому — особисте життя. І налагоджуватися все буде саме на любовному “фронті”. Це не я кажу — це зорі віщують.

— А що зорі віщують Арсенію Яценюку чи Віктору Януковичу?

— Складаю астрологічну карту на замовлення. А долею цих політиків ніхто не цікавився...

Схожі новини