Передплата 2024 ВЗ

Янукович пішов... на лікарняний

У президента – ГРЗ. Гостре революційне запалення?

Градус напруги в країні зашкалює, а «ДУСівські» ескулапи звітують про високу температуру... президентського тіла. Гарячка, мовляв, підкосила Януковича...

«Президенту України відкрито лікарняний лист у зв’язку з гострим респіраторним захворюванням, що супроводжується високою температурою», — повідомила президентська прес-служба з посиланням на замкерівника Державного управління справами з медичних питань Олександра Орду.

Ось тільки розповіді очевидців середового «кіпішу» на засіданні фракції «Регіонів» (перед голосуванням законопроекту про амністію) розходяться з офіційною інформацією про діагноз Януковича. Як повідомило інтернет-видання INSIDER (посилаючись на джерела у фракції ПР), прийшовши на збори, блідий, як стіна, Янукович присоромив «регіоналів». Мовляв, йому після крововиливу довелося просто з-під крапельниці у Верховну Раду мчати. А то бунт у фракції влаштували (як засвідчили результати сигнального голосування на фракційному засіданні «Регіонів», 52 нардепи готові були підтримати альтернативний «регіонівському» законопроект Юрія Дерев’янка).

Таке ось у президента ГРЗ. Така «застуда» від революції (і не лише майданної, а й у середині «Регіонів»), що від крововиливу «відкрапують»? Попри болячки, на засіданні фракції Янукович, кажуть, репетував так, що мало не здалося. «Такого мата я давно не чув. Нам погрожували закатати усіх в асфальт і пересадити до такої-то матері. Казали, що на кожного з нас є справа», — цитує INSIDER одного з «регіоналів».

Після такої шокотерапії, мабуть, не один «регіонал» валідол ковтав, валер’яночкою запиваючи. А Янукович і собі доліковуватися поїхав. У нього ж в «Межигір’ї» — свій спортивно-оздоровчий комплекс. Зі сауною, кортами, басейном, пеньками для пробіжки і навіть «бджолоклінікою» (полежав на вуликах — і свіженький, як огірочок).

Своє дорогоцінне здоров’ячко президент пильнує. Тільки щось забарахлить, до зцілителів поспішає. І не лише у білих халатах, а й зі шаманськими бубнами. Он як коліно на корті пошкодив, то й в Іспанію лікувати літав, і до алтайських чаклунів навідувався.

Тільки від народної нелюбові ні офіційна, ні нетрадиційна медицина піґулок ще не винайшла. А людські прокльони — згубна сила. Від неї ні у «Феофанії» не зцілитися, ні у найкращих закордонних клініках. І не дивно, що звістка про чергову президентську болячку (як було наприкінці грудня, коли пішли чутки, що Януковича буцімто госпіталізували з інсультом) пробиває народ зовсім не на співчуття.

Схожі новини