Передплата 2024 ВЗ

Собака знайшов наркотики, міліціонери — гроші

В одному зі спальних районів Івано-Франківська співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків викрили нову мережу розповсюдження амфетаміну. З агентурних джерел оперативникам стало відомо, що продає наркотики дуже симпатична молодиця.

Під ЧАС оперативних заходів міліціонери одного вечора зафіксували чотири факти продажу амфетаміну. Симпатична продавець “працювала” під одним із супермаркетів. Завдяки струнким ніжкам та чарівній усмішці їй вдавалося продавати наркотики навіть юнакам, які не були наркоманами. Після таємного спостереження оперативники затримали 24-річну жительку Івано-Франківська та чотирьох покупців її “товару”.

На допиті красуня зізналася, на кого працює. Наркотики для збуту, розповіла, їй передавав на своїй квартирі 29-річний чоловік. У його помешканні правоохоронці провели санкціонований обшук. Знаю-чи, як зловмисники вміють ховати “товар”, оперативники взяли зі собою кінолога зі службовою міліцейською собакою. Під час обшуку, розповіли в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Івано-Франківській області, службовий собака вказав на три місця в квартирі, де виявили схованки із загорнутою у фольгу наркотичною речовиною. Міліціонери також вилучили у наркоділка 2115 гривень і 50 доларів, отриманих від трьох чоловіків, які до появи міліціонерів не встигли вийти з наркокубла.

Схожі новини