Передплата 2024 «Добрий господар»

«Наші діти теж хочуть їсти!»

Працівники ЛМКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Зелений Львів» втретє пікетували казначейство Львівщини, щоб “вибити” затримані платежі на зарплату, оплату податків, внесків до Пенсійного фонду.

Пікет почали із національного гімну, вимагали звільнення керівника казначейства. Під вигуки “Ганьба” вимагали, щоб до них вийшли працівники установи. У казначействі не знайшли часу, щоб поспілкуватися з людьми... Станом на середу, 14 листопада, на рахунках установи “висять” 19,6 мільйона гривень.

Люди тримали в руках транспаранти з написами “Віддайте наші зароблені гроші!”, “Ситий голодного не розуміє!”, “Наші діти теж хочуть їсти!”, “Електротранспортники вимагають своєї зарплати!”. Один з плакатів повісили на ворота при вході до казначейства.

Голова профспілки «Львів-електротрансу» Олег Фітель повідомив, що казначейство не проплатило підприємству 5,9 мільйона гривень. Якщо до кінця тижня ситуація не зміниться, працівники підприємства готові до радикальних дій. Водії трамваїв та тролейбусів не вийдуть на роботу, рух у місті буде паралізований. Головний інженер ЛКП «Зелений Львів» Володимир Чишинський додав: “На рахунках “висить” 857 тисяч гривень. Працівникам підприємства не виплачують зарплати! Не маємо змоги заплатити податки. Через це нас можуть оштрафувати”.

Схожі новини