Передплата 2024 «Добрий господар»

«Після Страсбурга відчуваю впевненість»

Еліна Світоліна успішно стартувала на «Ролан Ґаррос» у Парижі

Фото wtatennis.com
Фото wtatennis.com

Після виграшу турніру категорії WTA 250 у Страсбурзі українська тенісистка Еліна Світоліна (на фото) продовжила свою успішну французьку серію перемогою у першому колі «Ролан Ґаррос» у Парижі. Світоліна обіграла італійку Мартіну Тревізан — 6:2, 6:2.

Мало хто сподівався, що Світоліна впорається з Тревізан так легко, адже італійка, що зараз у рей­тингу WTA 24-та, торік дійшла на ґрунтовому турнірі «Великого шолому» аж до півфіналу. Але Еліна, що грала так, як у свої кращі часи, не дала Мартіні жод­ного шансу. Очевидно, тріумф у Страсбурзі, де Сві­толіна взяла свій 17-й титул WTA (у фіналі українка обіграла росіянку Блінкову), додав одеситці віри у свої сили.

«Тревізан була тут у півфіналі минулого року, але мені вдалося контролювати гру від початку до кін­ця, — заявила, зокрема, Світоліна після поєдинку. — Це був справді чудовий матч. Я зіграла якісно. Піс­ля перемоги у Страсбурзі відчуваю упевненість». Суперниця Еліни у другому колі турніру — цілком прохідна австралійка Сторм Гантер, відома го­ловно виступами у парі.

На жаль, українські тенісистки Марта Костюк і Даяна Ястремська програли на паризькому «мей­джорі» уже в першому колі. Костюк поступилася бі­лорусці Сабалєнка (3:6, 2:6), а Ястремська — хор­ватці Донні Векіч (2:6, 5:7).

Схожі новини