Передплата 2024 «Добра кухня»

Крутих був «крутий», але Шварцмана не пройшов

Український тенісист Олексій Крутих, що вперше у кар'єрі стартував у основній «сітці» Australian Open, не зміг пробитися у друге коло

Олексій Крутих
Олексій Крутих

Попри це, поєдинок із титулованим аргентинцем Дієґо Шварцманом 22-річний киянин може занести собі в актив.

Поєдинок Крутих і Шварц­мана відбувався у страшну спеку, через яку гру навіть пе­реривали… Аргентинець пе­реміг із рахунком 6:4, 6:7, 6:3, 7:6. Як бачимо, українець, що дебютував у основній «сітці» турніру «Великого шолому», майже нарівні боровся з до­свідченим аргентинцем, який свого часу входив до першої десятки світового рейтингу.

У жіночому одиночному розряді «мейджора» у Мель­бурні стартували відразу п’ять українок. Три з них, Марта Кос­тюк, Ангеліна Калініна й Кате­рина Байндль, вийшли до дру­гого кола. Українки перемогли відповідно американку Аман­ду Анісімову (6:3, 6:4), амери­канку Коко Вандевей (6:3, 6:1) і росіянку Камілу Рахімову (7:5, 6:7, 6:1).

18 січня у поєдинках 1/32 фіналу Костюк зустрічалася з Олівією Гадекі (Австралія), Ка­лініна — з Петрою Квітовою (Чехія), а Байндль — з Кеті Мак­неллі (США).

На жаль, українки Даяна Ястремська й Леся Цуренко завершили боротьбу на кор­тах Мельбурна вже у першо­му колі. Ястремська програла Єлені Остапенко з Латвії (4:6), а Цуренко — Кароліні Муховій з Чехії (1:6, 2:6).

Схожі новини