Передплата 2024 ВЗ

Ювілейний матч «Львова»

У п’ятницю, 4 листопада, в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) «Львів» у закарпатському Минаї в статусі гостей протистоятиме «Ворсклі» (початок — о 13.00 год). А в неділю «Рух» на «Арені Львів» прийматиме криворізький «Кривбас» (початок о 15.00 год, гра без глядачів)

Момент попереднього матчу «Ворскла» - «Львів», який відбувся 8 серпня 2021 року. З м’ячем захисник містян Андрій Бусько (№27). Фото upl.ua
Момент попереднього матчу «Ворскла» - «Львів», який відбувся 8 серпня 2021 року. З м’ячем захисник містян Андрій Бусько (№27). Фото upl.ua

Раніше «Львів» та «Ворскла» провели вже 14 ігор в УПЛ і баланс цих поєдинків говорить про перевагу полтавчан: 6 перемог, 5 нічиїх та 3 вікторії львівського клубу. Востаннє «Ворскла» приймала команду містян 8 серпня 2021 року і перемогла з рахунком 4:1. У складі ворсклян дубль оформив Руслан Степанюк і по разу відзначалися Олівьє Тілль та Ібрахім Кане, а у «Львові» — Олексій Довгий. Гольова домашня серія «Ворскли» в матчах зі «Львовом» триває в УПЛ 5 ігор — 12 м’ячів.

До нового протистояння суперники «Львів» підійшов з безвиграшною серія в чемпіонаті, яка триває 5 ігор: 2 нічиї та 3 поразки. Підопічні Олега Дулуба з різних клубів УПЛ можуть 20-й раз зіграти внічию, в тому числі 10-й раз на полях суперників. Для Львова це буде ювілейний 150-й матч в чемпіонатах.

«Рух» та «Кривбас» розпочнуть історію своїх зустрічей саме в неділю. Безвиграшна серія «Кривбасу» на полях суперників продовжується 7 ігор: 2 нічиї та 5 поразок. Для криворізького клубу це буде 10-й матч в УПЛ під керівництвом Юрія Вернидуба. «Рух» може зазнати 10-ї домашньої поразки в УПЛ. Відзначимо рухівця Олексія Довгого, гольовий серіал якого триває в чемпіонаті 3 гри — 3 голи.

Відзначимо і юнацьку команду «Руху» (вік гравців до 19 років), яка у повторному матчі другого раунду Юнацької ліги УЄФА з рахунком 3:1 на своєму полі у польській Стальовій Волі перемогла турецький «Галатасарай». В складі рухівців дубль оформив Олег Федор і один гол забив Назар Русяк. Тож «Рух» вийшов до 1/16 фіналу Юнацької ліги УЄФА. Матчі цього етапу єврокубка відбудуться вже навесні. Жеребкування пройде 8 листопада.

Тим часом «Карпати» в минулому турі першої ліги в Чернівцях здобули вольову перемогу над «Буковиною» з рахунком 2:1. У складі карпатівців відзначилися Ігор Дуць та Артур Шах. Підопічні Андрія Тлумака перебувають на 2-му місці в туру своїй групі. У неділю, 6 листопада, «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть «Діназ» (Вишгород, Київська область(, яка знаходиться на 6-му місці у турнірній таблиці групи «А» (початок о 14.00 год, гра без глядачів).

Схожі новини