Передплата 2024 «Добра кухня»

Після «Бенфіки» у Києві «Олександрія»

На перший погляд, беззаперечним фаворитом цього поєдинку є “Динамо”

У 8-му турі чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги на «титул» центрального матчу претендує поєдинок у Києві, в якому одноосібний лідер першості, «Динамо», прийматиме «Олександрію», яка у турнірній таблиці третя (субота, 18 вересня, 19.30).

На перший погляд, беззаперечним фаворитом цього поєдинку є «Динамо». Столична команда зараз перебуває у чу­довій формі, до того ж матч відбудеть­ся на рідному для «біло-блакитних» НСК «Олімпійський». Утім, не забуваймо, що саме «Олександрія» завдала єдиної у цьому чемпіонаті УПЛ поразки донецько­му «Шахтарю». То невже не зможе чини­ти гідний спротив «Динамо»? Загалом, «Олександрія» є для киян не надто зруч­ним суперником, раніше часто відбирала у них очки… І, нарешті, ще один аргумент на користь гостей — можлива втома ліде­рів «Динамо» після виснажливої гри у Лізі чемпіонів із лісабонською «Бенфікою».

Львівський «Рух» у стартовому мат­чі 8-го туру зіграє у Чернігові з «Дес­ною» (п'ятниця, 17 вересня, 19.30), а інша команда УПЛ із міста Лева, «Львів», прийматиме «Металіст 1925» (неділя, 19 вересня, 19.30). У попередньому турі рухівці змогли взяти очко у домашньому матчі з луганською «Зорею». На виїзді з «Десною» буде складніше, але за нічию «жовто-чорні» зачепитися можуть… А от «містян», які після поразки від рівненсько­го «Вереса» опустилися на останнє місце у турнірній таблиці, нічия аж ніяк не задо­вольнить. «Львову» потрібна тільки пере­мога! Але здобути її у матчі з міцним «Ме­талістом 1925» буде непросто…

Решта матчів 8-го туру: 18 верес­ня — «Інгулець» — «Колос» (14.00), «Марі­уполь» — «Шахтар» (17.00), «Дніпро-1» — «Верес» (17.00), 19 вересня — «Ворскла» — «Минай» (17.00), «Зоря» — «Чорномо­рець» (19.30).

Результати матчів 7-го туру:

  • «Олександрія» — «Інгулець» 1:0
  • «РУХ» — Зоря" 1:1
  • «Металіст 1925» — «Динамо» 0:2
  • «Шахтар» — «Дніпро-1» 2:0
  • «Минай — «Чорноморець» 2:2
  • «Колос» — «Маріуполь» 1:3
  • «Ворскла» — «Десна» 2:2
  • «Верес» — «ЛЬВІВ» 1:0

Схожі новини