Передплата 2024 «Добрий господар»

Хто складе компанію «Вересу» й «Чорноморцю» в УПЛ?

У чемпіонаті футбольної Першої ліги услід за рівненським «Вересом» володарем путівки до УПЛ став одеський «Чорноморець»

За два тури до фінішу змагань боротьбу за ще одне місце у Прем’єр-лізі ведуть харківський «Металіст 1925», «Миколаїв» та «Агробізнес» (Волочиськ).

У центральному мат­чі минулого туру «Ме­таліст 1925» приймав «Чорноморець» і несподі­вано поступився з рахун­ком 0:1. «Чорноморець» піс­ля дворічної перерви знову повернувся до УПЛ. Ниніш­ній сезон «моряки» розпо­чинали під керівництвом Сергія Ковальця, якого в лютому замінив 35-річний Олексій Антонов, який свого часу сам виступав за одесь­ку команду. Ворота «моря­ків» у цьому сезоні захищали троє воротарів, в тому чис­лі колишній гравець «Кар­пат» Роман Підківка, який наразі провів 14 матчів, у 8 з яких голів не пропускав.

Нагадаємо, цього тижня у перенесеному матчі «Верес» в гостях обіграв «Оболонь» (2:0), і 5 червня може стати недосяжним для суперників. Для цього команді Юрія Вір­та треба перемогти вдома «Авангард» із Краматорська. Зрештою, якщо «Чорномо­рець» вдома програє «Альян­су», то «Верес» за будь-якого рахунку в матчі з «Авангар­дом» стане чемпіоном Пер­шої ліги.

Схожі новини