Передплата 2024 ВЗ

«Бий» своїх, щоб чужі боялися...

Напружений поєдинок «Руху» й «Львова» у перенесеному матчі 18-го туру УПЛ переможця не виявив – нічия 1:1

Тепер у неділю, 2 травня, футболісти «Руху» на «Арені Львів» прийматимуть «Олександрію» (14.00, «Футбол 1»). А «Львів» того ж дня на виїзді зіграє з «Маріуполем» (17.00, «Футбол 1»).

Як і у матчі першого кола нинішнього чемпіонату, львів­ське дербі знову заверши­лося внічию, але цього разу із забитими голами. Перши­ми відзначилися номінальні господарі поля зі «Львова» — після влучного удару у даль­ній кут у виконанні ганського нападника Ернеста, який ни­нішній сезон починав у скла­ді «Руху». Для «Львова» це був 100-й гол у Прем’єр-лізі. А на початку другого тайму Кон­драков чітко реалізував пе­нальті у ворота Ільющенкова і вирівняв становище. Згодом «містяни» після вилучення француза Міхобі залишилися в меншості, проте підопічним Івана Федика вирвати пере­могу не вдалося.

У підсумку безпрограшна серія «Руху» в УПЛ збільши­лася до 4 матчів, що стало по­вторенням клубного рекор­ду. Після цього матчу «Львів» збільшив відстань від остан­нього місця до 7 очок, а «Рух» — до 3. В іншому перенесе­ному матчі 10-го туру «Олім­пік» на своєму полі переміг «Зорю» — 2:1.

«Рух» і «Олександрія» ра­ніше зустрічалися лише раз, коли в рамках першого кола нинішнього сезону зіграли внічию 0:0. Підопічні Воло­димира Шарана приїдуть до Львова з програшною гос­тьовою серією, яка триває три матчі. Загалом, олексан­дрійці на полях суперників не знають смаку перемоги вже 5 матчів поспіль: нічия та чоти­ри поразки.

Статистика зустрічей «Ма­ріуполя» та «Львова» свідчить про те, що азовці на своєму полі у 13 матчах ще жодного (!) разу не програвали львів­ському клубу: 7 перемог та 6 нічиїх. Водночас безвиграш­на домашня серія «Маріупо­ля» триває уже 3 матчі (нічия та дві поразки).

Схожі новини