Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Львів» трохи відірвався від «зони вильоту», а «Рух» – іще ні

У п’ятницю, 23 квітня, львівський «Рух» у Харкові зіграє матч 23-го туру чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги проти «Маріуполя» (19.00, «Футбол 1»). А у суботу, 24 квітня, «Львів» на «Арені Львів» прийматиме чернігівську «Десну» (19.30, «Футбол 2»)

У середу «Львів» у пере­несеному матчі 1-го туру приймав у Луцьку конку­рентів за виживання в Прем’єр-лізі — закарпатський «Минай». І «містяни» здобули важливу пе­ремогу з рахунком 1:0. Пере­можний гол забив Довгий. Після двох поспіль перемог у чемпі­онаті підопічні Анатолія Без­смертного піднялися на 10-те місце у турнірній таблиці.

Характерним в історії по­передніх зустрічей «Десни та «Львова» є те, що у кожній грі господарі поля зазнава­ли поразок: «містяни» — двічі, а команда з Чернігова — три­чі. Востаннє «Десна» грала на полі «Львова» ще у жовтні 2019 року і впевнено пере­могла — 4:1. (Відтоді з усіх ав­торів голів обох клубів зали­шився один діючий гравець «Десни» Дегтярьов).

Матч першого кола ниніш­нього сезону після влучного удару Грися завершився пе­ремогою «Львова» — 1:0.

«Рух» і «Маріуполь» рані­ше провели лише один матч у Прем’єр-лізі, який у листо­паді минулого року на «Аре­ні Львів» завершився внічию — 0:0. У складі «Руху» не зможе вийти на поле ОСК «Металіст» досвідчений Федорчук — че­рез дискваліфікацію. З тієї ж причини пропускатиме гру й півзахисник «Маріуполя» Ку­лаков.

Хоча рухівці наразі пере­бувають на дні турнірної та­блиці, за втраченими очками «жовто-чорні» випереджають «Минай», який минулої се­реди загубив важливі три очки у поєдинку зі «Львовом»

Схожі новини