Передплата 2024 ВЗ

«Чи зможе «Рух» обійти «Минай»?

У неділю, 11 квітня, львівський «Рух» у 21-му турі чемпіонату футбольної УПЛ прийматиме на «Арені Львів» закарпатський «Минай» (17.00, «Футбол 1»). А «Львів» цього ж дня у Полтаві протистоятиме «Ворсклі» (14.00, «Футбол 1»)

Історія зустрічей «Руху» й «Ми­наю» нараховує лише три мат­чі: рухівці один раз перемогли й двічі грали внічию. Раніше рухівці приймали закарпатську команду у серпні минулого року, коли у Пер­шій лізі перемогли 1:0 (відзначив­ся Юрій Копина). В УПЛ суперники зіграли один поєдинок — у листо­паді. У першому колі нинішнього чемпіонату була нічия 0:0.

У неділю не вийде на поле «Арени Львів» ветеран «Минаю», 37-річний Михайло Кополовець, який зіграв в УПЛ 173 матчі (6 голів). Він вирішив завершити кар’єру. Таке рішення Кополовець, який також є спортив­ним директором «Минаю», прийняв після того, як команду покинув голо­вний тренер Василь Кобін.

«Ворскла» п’ять разів прийма­ла у чемпіонатах «Львів» і жодного разу не програвала — три перемо­ги, дві нічиї. Попередня полтавська зустріч відбулася у травні мину­лого року й переможця не вияви­ла — 1:1. На гол Ібрагіма Кане гос­ті відповіли голом Шини під завісу поєдинку. У матчі першого кола на «Арені Львів» з рахунком 1:0 пере­могу святкували підопічні Віталія Шумського, для якого це був де­бют біля керма «містян». Тоді влуч­ним ударом відзначився Назарій Нич.

А тим часом…

Свій перший цьогоріч офіційний домашній матч у рамках Вищої ліги проведе жіноча команда «Карпати». Поєдинок про­ти «Восхода» (Стара Морячка, Херсонщина) підопічні Надії Чайки зіграють 11 квітня на стадіоні «Сокіл». Початок — 13.00.

Схожі новини