Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У «Шахтаря» «Рух» очки відбирав. Чи відбере у «Динамо»?

У неділю, 21 березня, після двотижневої перерви обидва львівські клуби відновлять свої виступи у футбольній Прем’єр-лізі. «Рух» у Києві зіграє проти лідера чемпіонату «Динамо» (17.00, «2+2»)

А «Львів» у статусі господаря поля у Харкові прийматиме «Шахтар» (17.00, «Футбол 1»).

Заповнюючи паузу в чемпіонаті, «Рух» у контрольному матчі переміг одного з лідерів Другої ліги, хмель­ницьке «Поділля» — 2:0. Голи забивали Ку­харевич і Кондраков.

«Динамо» та «Рух» проведуть свій лише другий офіційний матч, а дебют­на гра, яка відбулася у першому колі на «Арені Львів», завершилася перемо­гою команди Мірчі Луческу з рахунком 2:0. В середині першого тайму рахунок відкрив уругваєць Де Пена, а під завісу поєдинку відзначився люксембуржець Родрігеш.

До нового протистояння «Динамо» пі­дійшло з безпрограшною серією в УПЛ, яка триває 9 матчів: 7 перемог і 2 нічиї. Капітан столичного клубу Сидорчук у разі виходу на поле проведе свій ювілейний, 200-й матч у чемпіонатах, а його одно­клубник Шепелєв — 100-й.

«Львів» також здобув перемогу у контрольному спарингу, здолавши тер­нопільську «Ниву» — 3:1. У «містян» від­значилися люксембуржець Махмуто­віч, бразилець Алваро та Брікнер.

«Львів» і «Шахтар» провели в УПЛ вже 11 матчів, у яких «гірники» здобу­ли 10 перемог та один раз зіграли вні­чию. На своєму полі «містяни» програ­ли «Шахтарю» в усіх п’яти зустрічах. Гравці «Львова» на своєму полі з 27 серпня 2017 року не можуть «розмочи­ти» ворота «гірників» уже протягом 448 хвилин… Для португальця Луїша Каш­тру це буде 50-й матч в УПЛ біля керма донецького «Шахтаря».

А тим часом…

Троє легіонерів «Руху» отрима­ли виклики до збірних своїх кра­їн. Захисник Рагнар Сігурдссон запрошений до національної ко­манди Ісландії, нападник Бобір Аб­діхоліков — до збірної Узбекистану, а захисник Давід Зец викликаний у молодіжну команду Словенії.

Схожі новини