Передплата 2024 «Добра кухня»

У «Львові» дебютуватиме Безсмертний

А «Рух» уперше в УПЛ прийматиме суперника на стадіоні СКІФ

У неділю, 7 березня, «Львів» під керівництвом нового головного тренера Анатолія Безсмертного у 17-му турі чемпіонату футбольної УПЛ зіграє у Запоріжжі проти луганської «Зорі» (17.00). А «Рух» у понеділок, 8 березня, на стадіоні СКІФ прийматиме чернігівську «Десну» (14.00).

Раніше 52-річний Анатолій Без­смертний, який свого часу висту­пав за київське «Динамо», в УПЛ ще нікого не тренував. А у Першій лізі очолював «Полтаву» та «Суми» — зага­лом у 111 матчах. З початку нового се­зону Безсмертний уже третій головний тренер «містян» — після грузина Георгія Цецадзе (1−6 тури) та Віталія Шумсько­го (7−15).

«Львів» у першому колі однієї з двох своїх найбільших поразок в УПЛ зазнав саме від «Зорі» — 0:5. Безгольова серія «містян» у матчах проти луганців три­ває вже 408 хвилин. Водночас підопічні Віктора Скрипника перемагають у чем­піонаті впродовж рекордних для клубу 6 матчів. У «Зорі» не зможе вийти на поле вилучений у минулому турі бразилець Рейс, а у «Львові» пропускатиме гру люк­сембуржець Махмутовіч — через перебір жовтих карток.

«Рух» уперше в УПЛ прийматиме су­перника на стадіоні СКІФ, що пов’язано з підготовкою «Арени Львів» до прове­дення матчів збірної України. Востаннє «Рух» приймав «Десну» ще у листопаді 2017 року, коли суперники грали у Пер­шій лізі. Тоді перемогу святкували рухів­ці — 2:1. Матч першого кола нинішнього чемпіонату УПЛ у Чернігові завершив­ся перемогою господарів поля з рахун­ком 3:1.

Схожі новини