Передплата 2024 «Добра кухня»

До «Львова» їде «Динамо»

А «Рух» у гостях протистоятиме «Колосу»

У неділю, 28 лютого, у 16-му турі чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги «Львів» на «Арені Львів» прийматиме лідера першості, київське «Динамо» (19.30, «Футбол 1»). А «Рух» у суботу, 27 лютого, зіграє у Ковалівці з «Колосом» (19.30, «Футбол 2»).

Востаннє «Львів» приймав «Ди­намо» у серпні 2019 року, коли на «Арені Львів» поступився киянам із рахунком 0:3. Тоді дубль оформив Бу­яльський, і ще один гол забив Де Пена. Загалом на своєму полі «містяни» про­вели вже 5 матчів в УПЛ, у яких зазнали чотирьох поразок і один раз перемогли.

Матч першого кола нинішнього се­зону в Києві завершився перемогою господарів поля — 3:1. М’ячі у ворота «Львова» залітали після ударів Циган­кова, Шапаренка та Супряги, а у гос­тей відзначився Челіч, якого вже немає у «Львові», як і тодішнього головного тренера «містян» Цецадзе.

Загалом безгольова домашня се­рія «Львова» у матчах з «Динамо» три­ває вже 309 хвилин. А програшна се­рія «містян» у поєдинках з динамівцями продовжується 5 матчів…

«Рух» і «Колос» раніше зустрічалися у рамках Першої ліги, де провели чо­тири матчі, і один раз в УПЛ. І жодно­го разу арбітри не фіксували нічиїх: три перемоги ковалівців та дві — рухівців. Востаннє команда з Київської області приймала «Рух» у квітні 2019 року (Пер­ша ліга), і поступилася з рахунком 0:1 — після влучного удару Кондракова.

«Рух» на полях суперників у нинішньо­му чемпіонаті провів вже 7 матчів і ще не перемагав — дві нічиї та п’ять поразок. Безпрограшна серія «Колоса» триває в УПЛ 5 ігор: перемога та чотири нічиї.

Наставник «Руху» Іван Федик не змо­же задіяти вилученого в минулому турі основного воротаря Бандуру. Можли­во, відбудеться дебют у складі львів­ського клубу чергового дебютанта «жовто-чорних»? Це нападник збірної Узбекистану Бобір Абдіхоліков, попе­реднім клубом якого був «Насаф». Ав­торитетне видання Transfermarkt оці­нює 23-річного нападника у 900 тисяч євро, що робить його найдорожчим футболістом «жовто-чорних».

Схожі новини