Передплата 2024 «Добра кухня»

Шаран чекає на «Рух», а «Львів» може вперше здолати «Маріуполь»

У п’ятницю, 27 листопада, «Львів» на «Арені Львів» у рамках 11-го туру чемпіонату футбольної УПЛ прийматиме «Маріуполь» (19.00, Футбол 1)

А «Рух» у суботу, 28 листопада, у гостях гратиме проти «Олександрії», яку тренує ексгравець і тренер «Карпат» Володимир Шаран (14.00, Футбол 2).

Раніше «Львів» і «Маріуполь» прове­ли у Прем’єр-лізі 12 матчів. Львівська команда ще жодного (!) разу не пере­магала — по 6 нічиїх і поразок. До того ж азовці в УПЛ не пропускають голів від «Львова» із 3 квітня 2019 року, впродовж 460 (!) хвилин. Востаннє «Маріуполь» грав на полі «містян» у липні цього року і переміг з рахунком 2:0 (відзначилися Чех та Чурко).

«Львів», відколи його очолив Віталій Шумський, провів три матчі у чемпіонаті й здобув дві перемоги, причому над ко­мандами з верхньої частини турнірної таблиці — «Ворсклою» і «Десною». У під­сумку «містяни» покинули дно турнірної таблиці (мають ще відкладену домашню гру проти «Миная»). Азовці приїхали до Львова ще минулого тижня, коли грали з «Рухом», причому без багатьох гравців основного складу. Тож «Львів» має наго­ду нарешті перервати свої безвиграшні й безгольові серії у поєдинках з «Марі­уполем».

«Рух» та «Олександрія» проведуть свій перший поєдинок у Прем’єр-лізі. Львівський клуб, як і «Інгулець», ще не перемагав у нинішньому чемпіонаті.

При цьому нічийна серія підопічних Івана Федика триває вже три тури по­спіль. В останній грі проти «Маріуполя» гравці «Руху» створили чимало гольових моментів, але реалізувати їх так і не зу­міли.

«Олександрія» Володимира Шарана на своєму полі не знає гіркоти поразок 4 матчі поспіль — три перемоги й нічия.

Схожі новини