Передплата 2024 «Добрий господар»

Чи здобуде «Рух» першу перемогу в УПЛ?

У неділю, 8 листопада, «Рух» на «Арені Львів» у рамках 9-го туру чемпіонату футбольної УПЛ прийматиме «Інгулець» (14.00, «Футбол 1»)

Обидва дебютанти Прем’єр-ліги мають шанс здобути свою першу перемогу з початку чемпіонату. А «Львів» у суботу, 7 листопада, гратиме у гостях проти «Олександрії» (17.00, «Футбол 2»).

У Прем’єр-лізі «Рух» та «Інгулець» зі­грають уперше, а раніше шість разів зу­стрічалися у Першій лізі. Баланс тих мат­чів — одна перемога «Руху», три нічиї та дві вікторії представника Петрового, що на Кропивниччині. Востаннє суперники зустрічалися на полі «Руху» у жовтні ми­нулого року. Тоді перемогу господарям приніс влучний удар Климчука — 1:0.

Підопічні Івана Федика не можуть за­бити гол у чемпіонаті упродовж 420 хви­лин. Можливо, ця «суха» серія нарешті перерветься, бо «Інгулець» з 3 жовтня пропускає у кожному матчі… Для Феди­ка, який очолив «Рух» 15 червня цього року, це буде ювілейний, 20-й поєдинок на чолі львівського клубу у всіх турнірах. Недільний матч пропустять дисквалі­фіковані Гагун з «Руху» та Квасний з «Ін­гульця».

«Львів» та «Олександрія» провели ра­ніше 8 матчів у чемпіонатах: 2 перемо­ги львів’ян, 4 нічиї, 2 вікторії олексан­дрійців. Після сенсаційної перемоги у минулому турі над «Ворсклою» «Львів» покинув дно турнірної таблиці. Під керів­ництвом нового головного тренера Віта­лія Шумського «містяни» нарешті пере­рвали клубну безвиграшну серію в УПЛ, яка з 29 лютого тривала 19 (!) матчів — 7 нічиїх і 12 поразок.

Схожі новини