Передплата 2024 ВЗ

Грошей на Тайсона в «Інтернасьоналя» забракло

А динамівця Попова хоче бачити у своїх лавах «Мілан»

Хоча у футбольній Українській прем’єр-лізі триває пауза, спричинена карантином, клуби не забувають про кадрову політику. Зокрема, бразильський «Інтернасьональ» намагався повернути до себе Тайсона, свого вихованця та одного з лідерів донецького «Шахтаря». Але чергова спроба виявилася невдалою.

Під час попередніх трансферних «ві­кон» Тайсон неодноразово натякав про своє бажання піти з «Шахтаря». Але поки що жоден з клубів не запропо­нував «гірникам» таку суму за бразиль­ця, яка би влаштувала керівництво до­неччан. Контракт Тайсона з «Шахтарем» чинний до 2021 року.

Нагадаємо, у чемпіонаті УПЛ «Шах­тар» випереджає своїх переслідувачів із «Зорі» й «Динамо» на 13 очок. Мало хто сумнівається, що «гірники» знову стануть чемпіонами. Але головний тренер «Шахтаря», португалець Луїш Каштру, вважає, що після завершення пандемії корона­вірусу слід дограти усі розпочаті турні­ри нинішнього сезону, а вже тоді думати про новий. «Чемпіонство — це результат боротьби за підсумками тієї кількості ту­рів, яка була обумовлена від самого по­чатку», — наголосив керманич «помаран­чево-чорних».

Італійський «Мілан» проявляє ін­терес до перспективного захисника київського «Динамо» Дениса Попова. За інформацією італійських спортив­них ЗМІ, керівництво «Мілана» спо­дівається що цьому трансферу по­сприяє колишній динамівець, а нині головний тренер збірної України Ан­дрій Шевченко. Свого часу він був лі­дером «Мілана».

Коли відновляться змагання в Україн­ській прем’єр-лізі? Точної дати наразі не знаємо. А от провідні футбольні ліги Єв­ропи з орієнтовним часом відновлення чемпіонатів уже визначилися. Німецька Бундесліга планує повернутися до фут­болу 2 або 9 травня, італійська Серія, А — 24 або 31 травня, або 7 червня. Іспан­ська Ла Ліга може відновити чемпіонат 29 травня, або ж 6 чи 28 червня, Англій­ська Прем’єр-ліга — 6 червня, французь­ка Ліга 1 — 17 або 24 червня.

А тим часом…

Спортивний арбітражний суд у Лозанні відхилив апеляцію доне­цького «Олімпіка» у справі учас­ті у договірних матчах. А відтак запроваджена влітку 2019 року дворічна дискваліфікація моло­діжної (до 21 року) та юнацької (до 19) команд «Олімпіка» зали­шається чинною. Раніше «Олім­пік» оскаржував рішення про дискваліфікацію своїх молодіж­них команд в Апеляційному комі­теті УАФ, але той відмовив.

Схожі новини