Передплата 2024 ВЗ

«Карпати» вийшли з відпустки

Підготовку до нового сезону продовжать під керівництвом 48-річного Олександра Чижевського

20 червня футболісти львівських «Карпат» вийшли з відпустки. Підготовку до сезону 2019/2020 у Прем’єр-лізі «леви» продовжать під керівництвом 48-річного Олександра Чижевського. Саме під його керівництвом «зелено-білі» уникнули пониження в класі (у матчах плей-оф проти луцької «Волині»). За словами головного тренера «Карпат» Олександра Чижевського, поєдинки з «Волинню» були найвідповідальнішими матчами у його тренерській кар’єрі.

«Втратити Прем’єр-лігу було би катастрофою, — зазначив керманич „зелено-білих“. — Тому я розумів всю серйозність ситуації. Футболісти згуртувалися і довели, що можуть грати на високому рівні. Ми отримали своєрідний поштовх на майбутнє. Сподіваюся, цей позитивний імпульс використаємо вже в новому сезоні».

Найближчим часом буде оприлюднений список помічників Чижевського у тренерському штабі «Карпат». Попереду багато організаційної роботи, в тому числі, й процес комплектації команди, адже вже покинули «Карпати» Роман Дебелко, болівієць Родріго Варгас і француз Карім Йода. 20 та 21 червня карпатівці проходять поглиблений медичний огляд. Паралельно розпочалася тренування, адже в «Карпат» залишається тільки майже місяць на підготовку до старту чемпіонату, який «леви» наприкінці липня відкриють домашнім матчем з київським «Динамо».

До 6 липня підопічні Чижевського тренуватимуться у Львові, де планують зіграти чотири контрольні спаринги. Після цього запланований другий етап підготовки. Тим часом відбуваються зміни в інших клубах. Донецький «Шахтар» на правах вільного агента покинув захисник Іван Ордець, який провів за «гірників» у всіх турнірах 99 матчів (4 голи). За збірну України Ордець зіграв 12 матчів (1 гол). Тепер Ордець підписав трирічний контракт з московським «Динамо»…

Перший офіційний матч нового сезону найшвидше проведе «Зоря». На підопічних нового головного тренера луганського клубу Віктора Скрипника чекає виїзний матч 2-го відбіркового раунду Ліги Європи — проти переможця пари «Будучност» (Чорногорія) — «Транс» (Естонія).

Схожі новини