Передплата 2024 ВЗ

Анна Музичук – чемпіонка світу з бліцу

  • 30.12.2016, 17:54
  • 5 535

Стриянка Анна Музичук оформила золотий дубль на чемпіонаті світу з шахів, що триває у Досі (Катар).

Після перемоги у швидких шахах Анна тріумфувала і у змаганнях з бліцу. Після першого ігрового дня Анна не була серед призерів турніру, однак прекрасно зіграла у другий день змагань і зуміла випередити усіх суперниць. Анна зуміла набрати 13 очок з 17 можливих і посісти підсумкове перше місце.

Нагадаємо, кількома днями раніше Анна виграла чемпіонат світу з швидких шахів.

Чемпіонкою світу з бліцу Анна Музичук уже була у 2014 році у російському Ханти-Мансійську.

Джерело: Гал-інфо

Мер Львова привітав Василя Іванчука та Анну Музичук з перемогою

Львів - шахова столиця.

Львів’янка Анна Музичук за тур до завершення перемогла на чемпіонаті світу з швидких шахів, який проходить у Досі (Катар). Також львівський гросмейстер Василь Іванчук став чемпіоном світу з швидких шахів. Міський голова Львова Андрій Садовий привітав переможців.

«Велике свято для України і для Львова. Одразу двоє львів’ян - гросмейстери Василь Іванчук та Анна Музичук - стали сьогодні чемпіонами світу зі швидких шахів! Вітаю чемпіонів, вітаю українців, вітаю львів’ян! Я впевнений, що ці перемоги для нашого міста не останні. Сьогодні понад 3 тисячі школярів відвідують шахові гуртки, які працюють в кожній школі Львова. Відкриваємо такі гуртки також в дитсадках. Нехай не всі згодом стануть профі, але для інтелектуального розвитку дитини шахи - це однозначно плюс», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий на сторінці у соцмережі.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини