Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві «Генгаму» готують пекло

На «Олімпійському» буде аншлаг! Розлючені провокаціями французів фани «Динамо» вірять у реванш

У Бретані “Динамо” у матчі проти “Генгама” опинилося у меншості (словенський арбітр вилучив із поля Ярмоленка і Беланда). Натомість у матчі-відповіді 1/16 фіналу футбольної Ліги Європи

“біло-блакитні” матимуть “12-го гравця” — заповнений по вінця НСК “Олімпійський”.

Уже станом на вечір вівторка (матч відбудеться у четвер, 26 лютого, початок — о 20.00) у касах спорткомплексу “Олімпійський” залишалося лише 11 тисяч квитків. “У Києві давно не було такого квиткового ажіотажу перед матчами єврокубків, — розповів віце-президент “Динамо” Олексій Семененко. — Події першого матчу з «Генгамом» “завели” не тільки футболістів київського клубу, а й уболівальників. Є всі підстави вважати, що в день матчу буде реалізований останній квиток, і «Генгам» зустрінемо заповненим і ревучим «Олімпійським».

Головне, щоб ті “події” (у Бретані футболісти “Генгама” брудною грою спровокували динамівців на жорсткі дії у відповідь) не завадили киянам вийти на поле з чітким планом на матч. Задля загальної перемоги “Динамо” достатньо забити лише один гол (якщо господарі не пропустять), тож летіти вперед із перших хвилин поєдинку сенсу немає. Киянам треба грати холоднокровно, чекаючи на свій шанс. Не виключено, що “Генгам” знову спробує спровокувати наших футболістів на грубість. Багато залежить від Сергія Реброва. Головний тренер має налаштувати гравців “Динамо” так, аби вони вийшли на поле не тільки з гарячим серцем, а з холодною головою.

За словами наставника “біло-блакитних”, травмовані Ленс і Мбокані одужують, але їх вихід проти “Генгама” — під питанням... Але найбільше переймався Ребров, за його словами, не кадровими проблемами, а станом газону на “Олімпійському”. “Наші футболісти кажуть, що це найгірше поле на цій арені після її реконструкції, — розповів Ребров. — Але, хоч поле не в найкращому стані, на ньому можна і треба грати у футбол. Нам би хотілося втілити всі свої задуми на хорошому газоні, однак нічого страшного — ми готові до всього. Поле буде однаковим для всіх”.

Схожі новини