Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Карпати" знову програли у футбол... "Дніпру" - аж 0:4

Коноплянка і Ротань на поле навіть не виходили...

У суботу, 19 жовтня, львівські «Карпати» на стадіоні «Україна» приймали одного з лідерів чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги — дніпропетровський «Дніпро». "Карпати" провалили поєдинок, "Дніпро" навіть без Коноплянки і Ротаня мав повну перевагу. Голи забили Гама (два), Матеус і Селезньов.

...Історія зустрічей «Карпат» та «Дніпра» нараховує 50 років, суботній поєдинок був ювілейним — вже 70-м. У попередніх 19 львівських зустрічах у рамках чемпіонатів України перевага була на боці «Карпат», які перемагали сім разів. Стільки ж разів арбітри фіксували нічиї, і п’ять разів «Дніпро» повертався додому з перемогою. Востаннє «Дніпро» приїжджав до Львова у травні (той матч відбувся при порожніх трибунах). Тоді «зелено-білі» нарешті «розмочили» ворота дніпрян, які зберігались “сухими” 594 хвилини. Допоміг «Карпатам» бразилець Сілва, який зрізав м’яч у власні ворота, ще один гол забив Мілошевіч. У складі «Дніпра» м’ячі у ворота «Карпат» влітали після ударів Кравченка, Селезньова, Калініча та Кобахідзе, які принесли перемогу гостям — 4:2. Загалом, саме Євген Селезньов найчастіше з діючих гравців “Дніпра” забивав «зелено-білим» — уже чотири рази.

У нинішньому чемпіонаті команда Хуанде Рамоса виступає дуже вдало, зазнавши лише однієї поразки — ще у липні в Луганську. Безпрограшна серія «Дніпра» триває десять матчів — вісім перемог і дві нічиї.

Схожі новини