Передплата 2024 «Добра кухня»

"Карпати" перемогли «Таврію» - 2:1

Хоча першими забили аутсайдери із Сімферополя...

З інтервалом у три дні «Карпати» провели у Львові поєдинки з представниками Криму. У середу підопічні Олександра Севідова в 1/16 фіналу Кубка України на стадіоні «Україна» здолали «Севастополь» з рахунком 1:0. У неділю, 29 вересня, в рамках чемпіонату на поле «України» вийшов аутсайдер Прем’єр-­ліги — сімферопольська «Таврія». "Зелено-білі", хоч матч складався непросто, змогли вирвати перемогу з рахунком 2:1.

У першому таймі рахунок не було відкрито, хоч певну перевагу мали "Карпати". Після перерви рахунок відкрили гості: після стандарту м'яч у свої ворота зрізав Пластун... Господарі пішли вперед, і в одному з моментів суддя призначив пенальті, яке чітко реалізував Зеньов. І буквально через хвилину у "Таврії" теж стався автогол: Голодюк виконав стандарт, і Бусаїді зрізав м'яч головою у ворота. які захищав Кахріман... 2:1 — дуже важлива перемога "Карпат".

Раніше «Таврія», яка 1992 року саме у Львові стала першим чемпіоном України, провела в рамках чемпіонату в місті Лева вже 20 матчів проти «Карпат». Суттєва перевага на боці «зелено-­білих», які до недільного матчу 11 разів перемагали, чотири рази грали внічию та у п’ятьох поєдинках зазнавали поразок. Останній приїзд кримчан до Львова, ще під керівництвом Олега Лужного, відбувся у серпні минулого року й завершився перемогою «Карпат» із рахунком 2:0. У складі підопічних Ніколая Костова відзначилися Ксьонз і Лукас. Матч-­відповідь у березні цього року в Криму теж завершився вікторією «Карпат» ­ з таким же рахунком. Цього разу забивали Гладкий та Зеньов.

Схожі новини