Передплата 2024 «Добра кухня»

«Карпати» поступилися "Севастополю"

У суботу, 31 серпня, «Карпати» на виїзді програли сусідам по турнірній таблиці – 0:1.

Уболівальники «зелено"білих» сподівалися, що львівська команда, яка у цьому чемпіонаті не зазнала до матчу з "моряками" ще жодної гостьової поразки, продовжить цю приємну виїзну серію. На жаль, не так сталося, як гадалося: "Карпати" поступилися "Севастополю" з рахунком 0:1. Єдиний гол у матчі забив Фарлей.

...Історія зустрічей «Карпат» та «Севастополя» нараховувала лише два протистояння. У серпні 2010 року «моряки» вперше завітали до Львова і поступилися «зелено"білим» з рахунком 1:2. На голи Кополовця та Голодюка гості відповіли влучним ударом Ференчака. Матч"відповідь у березні 2011 року в Севастополі приніс перемогу «морякам» " 3:1. У складі господарів відзначились Жабокрицький, Ференчак та Скоба, у львів’ян — Кочіш.

«Севастополь» влітку після дворічної перерви повернувся до еліти під керівництвом екс"наставника «Карпат» Олега Кононова, який в середині серпня несподівано залишив тренерський місток «моряків» і перебрався до російського «Краснодара». Проте залишились в «Севастополі» гравці, які свого часу під керівництвом Кононова виступали за «Карпати» — Кожанов, Кузнецов та Федорів.

Схожі новини