Передплата 2024 ВЗ

Стримати Шацьких знову не вдалося...

У складі «Динамо» і «Арсеналу» узбецький форвард забив «Карпатам» уже 12 голів

У суботу, 27 липня, львівські «Карпати» у рамках чемпіонату Прем’єр-ліги на стадіоні «Україна» приймали столичний «Арсенал» (початок — о 17.00). Підопічні Олександра Севідова хотіли перервати безвиграшну серію у лізі проти «канонірів», яка тривала досі п’ять матчів. Одначе, "Карпати" поступилися "Арсеналу" — 0:2.

За плечима «Карпат» і «Арсеналу», який колись виступав у вищій лізі під назвою ЦСКА, було вже 32 гри у чемпіонаті. У Львові баланс віддає перевагу господарям поля, які шість раз перемагали, сім матчів грали внічию і тричі програвали. Востаннє «Карпати» здолали на своєму полі «Арсенал» ще у серпні 2010 року... У всіх домашніх переможних матчах “зелено-білі” долали “канонірів» з різницею в один м’яч.

Востаннє «Карпати» зустрічались з «Арсеналом» у квітні цього року в Києві. Тоді впевнену перемогу здобули “каноніри” — 4:1. У киян забивали Адія, Аржанов, Романчук і Богданов, у карпатівців — Кенія. Серед арсенальців особливу увагу карпатівці планували приділити Максиму Шацьких, який у складі «Динамо» та «Арсеналу» забив раніше «Карпатам» 11 голів. Щоправда, узбецький форвард цього року в чемпіонаті ще не забивав... Утім, "зелено-білим" не вдалося стримати Максима — він уразив ворота "Карпат" із пенальті, відкривши рахунок у матчі та лік своїм голам у новому чемпіонаті. А другий гол після непорозуміння у захисті господарів забив Адія.

Фото з архіву «ВЗ»