Передплата 2024 «Добрий господар»

Із «канонірами» треба брати очки

У понеділок, 22 квітня, «Карпати» у Києві в заключному матчі 25-го туру чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги поміряються силами з місцевим «Арсеналом» (початок гри – о 18.00, телеканал «2+2»).

Обидві команди після кубкових поразок тепер усі зусилля спрямовують на чемпіонат, де «каноніри» не перемагають вже вісім турів поспіль, а «зелено-білі» — п’ять.

Починаючи з 1995 РОКУ, нова зустріч суперників стане вже 32-ю в чемпіонатах. Найчастіше були зафіксовані нічиї — 12 разів. У Києві «зелено-білі» виступали досить непогано, здобувши очки у 9 з 15 ігор, в тому числі чотири рази «Карпати» перемагали. Цього разу «зелено-білі» прагнуть взяти реванш за прикру минулорічну поразку. Тоді «Карпати» в Києві, також 22 квітня, спочатку забили два голи, а в підсумку програли «Арсеналу» — 2:3... Матч першого кола нинішнього сезону у Львові завершився бойовою нічиєю — 1:1. У господарів відзначився Балажіц, у киян — Адійя.

Орендовані “канонірами” у «Карпат» Ткачук та Мартинюк, які вже провели по голу в офіційних матчах «Арсеналу», за домовленістю між клубами не мають права грати проти «зелено-білих». У складах суперників дискваліфікованих гравців немає.

«Карпати» на стадіоні «Динамо» матимуть солідну підтримку своїх фанатів, у яких, до речі, напружені стосунки з фанатами «Арсеналу», але дружні — з вболівальниками «Динамо». Керівництво ж «канонірів» заради підтримки свого клубу вирішило для усіх студентів зробити вхід на стадіон безкоштовним.

Схожі новини