Передплата 2024 «Добрий господар»

«Металіст» знову потіснив «Динамо»

А «Говерла» ще більше наблизилась до «Карпат»

«Металіст», перемігши на виїзді «Ворсклу» з рахунком 4:1, повернув собі друге місце, потіснивши звідти динамівців. «Говерла» вперше у своїй історії здобула перемогу над запорізьким «Металургом» — 2:0 — і ще більше посилила напругу в нижній частині турнірної таблиці. Донецький «Металург», продовживши переможну серію і в гостьовій грі проти «Арсеналу» — 2:0, впритул наблизився до першої п’ятірки команд чемпіонату.

ПОЛТАВІ розгром господарів розпочав Вільягра, дальнім ударом закинувши м’яч за «комірець» воротаря Долганського. Згодом був вилучений легіонер «Металіста» Бланко, який на лінії порожніх воріт зіграв рукою, а Буднік реалізував пенальті. Підопічні Мирона Маркевича, граючи на чужому полі у меншості, зуміли провести ще три голи у ворота суперників. Спочатку Кристальдо головою добив м’яч у ворота, а згодом Марлос реалізував вилазку до штрафного, перекинувши м’яч через воротаря. Переможну крапку дальнім красенем-ударом провів бразилець Шавьєр.

В Ужгороді відкрив рахунок потужним дальнім ударом капітан закарпатців Макаренко. Після перерви не впорався з емоціями захисник гостей Нестеров, головою «зрізавши» м’яч у власні ворота. Героєм матчу у Києві став легіонер донецького «Металурга» Траоре, який оформив дубль у ворота «Арсеналу». Спочатку малієць поборовся до кінця у штрафному і проштовхнув м’яч у ворота “канонірів”, а після перерви головою замкнув флангову передачу Дімітрова.