Передплата 2024 ВЗ

«Каноніри» чистять свої «гармати»...

Президент «Арсенала» не задоволений грою і результатами клубу

Президент київського «Арсенала» Вадим Рабинович висловив незадоволення виступами “канонірів” у першій частині 22-го чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги. У столичному клубі вже відбулась зміна дирекції, майже вирішено й питання з відставкою білоруського головного тренера «Арсенала» Леоніда Кучука.

«ПРОБЛЕМА в тому, що результати “Арсенала” не відповідають бюджету клубу, який становить на рік 25 мільйонів доларів, — каже Вадим Рабинович. — Ми — п’ятий клуб Прем’єр-ліги за витрата-

ми, а посідаємо лише восьме місце в турнірній таблиці, при цьому граємо жахливо». Президент «Арсенала» замість Володимира Пустоварова директором клубу призначив Віктора Головка. А з виконавчим директором Андрієм Полуніним, відомим у минулому футболістом, який

свого часу захищав і кольори «Карпат», сторони розірвали трудову угоду за обопільною згодою.

«Арсенал» у нинішньому сезоні став єдиним клубом Прем’єр-ліги, який відібрав очки у «Шахтаря», здолавши донецький клуб на своєму полі. Але в наступній домашній грі “каноніри” програли «Зорі»... «З такою грою «Арсенал» у принципі не може мати вболівальників. Тобто Кучук чи не Кучук, а запитань у нас маса», — підсумував Рабинович.

За деякими даними, один зі спонсорів клубу, який не живе в Києві, відмовився від своєї частки фінансування.

Тож очікується скорочення клубного бюджету. Це начебто й стало основною причиною того, що Кучук іде з команди... Леонід Кучук очолив столичний клуб влітку 2011 року, ставши 14-им наставником «Арсенала» (колись ЦСКА). Найдовше діями киян керував Олександр Заваров (119 матчів), який покинув клуб зі скандалом.

Схожі новини