Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Останній матч року "Карпати" виграли

У бойовому поєдинку на "Україні" "зелено-білі" перемогли полтавську "Ворсклу" — 2:0

Четверта поспіль перемога "Карпат" на своєму полі вселяє обережний оптимізм. "Зелено-білі" набрали 19 очок, відірвавшись від ужгородської "Говерли" на вісім пунктів. За словами головного тренера "Карпат" Ніколая Костова, навесні команда намагатиметься розвинути успіх, демонструючи видовищний і водночас результативний футбол.

У першому таймі два гольових моменти мав Лукас, однак іспанцеві цього вечора не щастило... Мав забивати у першому таймі й Гладкий, але Селін виніс м`яч з порожніх воріт (як у подальшому з`ясувалося, ціною травми). І все ж "Карпати" забили: Кенія віддав прекрасний пас "гіркою", і Худоб`як технічно пробив повз воротаря "Ворскли" — 1:0!

У другій половині гри свій другий момент не зміг реалізувати Ґладкий, пробивши з кількох метрів після передачі з флангу просто в ноги воротареві. "Ворскла" була активною, подавала багато кутових, але голкіпер "зелено-білих" Мисак діяв надійно... Нарешті, Кенія, одержавши пас на лівому фланзі атаки, зробив націлену передачу в центр на Гладкого. Цього разу форвард не схибив, спрямувавши "круглого" у кут воріт — 2:0!

Схожі новини