Передплата 2024 ВЗ

Трансфер Селіна до «Динамо» можливий взимку

24-річний захисник полтавської «Ворскли» та збірної України Євген Селін узимку може поповнити лави київського «Динамо», яке ще влітку активно ним цікавилося. Водночас офіційний представник футболіста Денис Онищенко спростував інформацію деяких російських інтернет-видань про те, що Селіна хоче придбати московський «Спартак».

Селін, який діє на позиці лівого захисника, є вихованцем луганського футболу. Починав професійні виступи в алчевській «Сталі», згодом перейшов до «Металіста». Влітку 2010 року тоді захисник молодіжної збірної України на правах оренди перейшов до полтавської «Ворскли», яка згодом повністю викупила його контракт з харківським клубом. Загалом за плечима Селіна вже 80 матчів у Прем’єр-лізі, де він забив шість голів.

У складі національної збірної України Селін дебютував у жовтні минулого року в матчі з болгарами. Тоді Євген відзначився голом — у своїй першій грі за «синьо-жовтих». На сьогодні в активі Селіна вже 14 матчів за першу збірну. Трансферна ціна українського захисника, за даними німецького порталу transfermarkt.de, — 2,5 млн. євро.

За деякими даними, перехід Селіна в «Динамо» — питання вирішене. Головний тренер киян Олег Блохін добре вивчив можливості Євгена за час роботи у збірній і бачить його гравцем стартового складу. Після придбання Селіна в «Динамо» не потребуватиме послуг 27-річного нігерійця Тає Тайво, взятого в оренду в «Мілана». Імовірно, Тайво взимку покине столичний клуб.

Схожі новини