Передплата 2024 «Добрий господар»

"Карпати" - "Волинь" 2:0!

Костов перехитрив Дем'яненка. Як наслідок — друга поспіль домашня перемога "зелено-білих"

Уже на першій хвилині львівські "Карпати" відкрили рахунок. Свій черговий гол забив найкращий бомбардир "зелено-білих" Лукас. Стартовий штурм "Карпат" міг завершитися ще кількома голами, але "Волині" вдалося не пропустити. Згодом підопічні Ніколая Костова віддали ініціативу команді Анатолія Дем'яненка. Лучани атакували, певна гострота біля воріт "Карпат" була, але до справжніх гольових моментів біля воріт Богатінова не доходило. "Зелено-білі" ж за першої-ліпшої нагоди контратакували, однак збільшити рахунок у першому таймі львів'янам не вдалося.

Друга половина матчу пройшла з повною перевагою "Карпат". План Костова спрацював на 65-й хвилині. "Карпати", в черговий раз перехопивши м'яча, провели швидку контратаку. Ксьонз на правому фланзі "накрутив" захисників і віддав прекрасний пас на Кенія, який із вигідної позиції не промахнувся — 2:0! "Волинь" намагалася забити гол престижу, але безрезультатно — "зелено-білі" добре грали у захисті, застосовуючи колективний відбір м'яча. Контртакуючи, "Карпати" були близькими до того, аби забити третій м'яч, але удари Лукаса і Касьяна були то неточними, то надто слабкими.

У "Карпат" після цієї перемоги 16 очок. і львів'яни відірвалися від зони вильоту на п'ять пунктів. Але головне навіть не те. У львівської команди в останніх матчах нарешті з'явилася гра, а значить, результат рано чи пізно прийде.

Схожі новини