Передплата 2025 «Добра кухня»

Кім Чен Ин відправив на війну в Україну елітний підрозділ «бойових рабів», — джерело

  • 21.10.2024, 16:25
  • 215

Північна Корея, ймовірно, відправила в рф на війну проти України елітний підрозділ «бойових рабів», бійці якого готувалися до знищення «дияволів НАТО» і ворогів Кім Чен Ина

Фото Bild
Фото Bild

Джерело опирається на інформацію південнокорейської розвідки, яка повідомила, що напередодні Сергія шойгу до Пхеньяна, з 8 до 13 вересня, до рф переправили 1500 північнокорейських солдатів.

Супутники зафіксували чотири десантні кораблі й три фрегати Тихоокеанського флоту росії, на яких військовослужбовці КНДР прибули з портів Чхонджін і Хамхин до Владивостока.

Також між Владивостоком і Пхеньяном стала зростати кількість перельотів АН-124, на борту яких, імовірно, також перебували військові КНДР. Тепер, як вказано, щонайменше 400 з них тренуються в казармах під Хабаровськом.

За даними південнокорейської розвідки, їм видали підроблені документи й російські паспорти, а також замаскували під бурятів і якутів.

Відомо, що 5 жовтня Кім Чен Ин відвідав спецпідрозділ у Західному окрузі Корейської народної армії, який вважається одним із найжорстокіших у світі. Ці бійці раніше охороняли батька диктатора Кім Чен Іра.

Джерело називає їх «бойовими рабами», оскільки бійців ростили в інформаційному вакуумі, без будь-якого зовнішнього впливу (ані інтернету, ані західного телебачення, ані мобільних телефонів — ред.).

«Майбутніх солдатів обробляли ідеологією, готуючи до знищення „дияволів НАТО“ та ворогів „улюбленого лідера“. Очевидно, їх також відправили на війну в Україні», — додало джерело.


Джерело: Bild